Νέα 24ωρη απεργία ανακοίνωσαν για σήμερα Παρασκευή οι εργαζόμενοι σε ΗΣΑΠ, ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ ενώ τρίωρη στάση εργασίας θα κάνουν την Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ (12:00-16:00) και μπλε λεωφορεία (11:00-17:00).
Ακόμα μία ημέρα ταλαιπωρίας περιμένει λοιπόν σήμερα, Παρασκευή το επιβατικό κοινό, καθώς δεν θα κινηθούν τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ακινητοποιούνται λεωφορεία και τρόλεϊ (12:00-17:00), καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν γενικές συνελεύσεις.
Σε συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι εργαζόμενων σε αστικές συγκοινωνίες ανακοινώθηκε ότι κατά πάσα πιθανότατα Τρίτη και Τετάρτη χειρόφρενο θα ΞΑΝΑ-τραβήξουν ΜΜΜ και ταξιτζήδες!
Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τη Δευτέρα σε ξεχωριστές συνελεύσεις.
Απεργία Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι απεργούν
Διαβάστε ακόμα

Νεκρός 45χρονος στη δυτική Αχαΐα από κυνηγετικό όπλο
Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει τη δυτική Αχαΐα, καθώς ένας 45χρονος...

Δύο συλλήψεις για φωτιές σε Τρίκαλα και Κάρυστο
Σε δύο συλλήψεις για πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές των...

Εκατοντάδες «κόκκινα» κτίρια σε όλη τη χώρα: Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά από φωτιές και πλημμύρες
Οι αυτοψίες των κτιρίων που επλήγησαν από φωτιές και πλημμύρες...

Η συντήρηση του μοιραίου ελικοπτέρου στη Σίφνο και τα σενάρια της πτώσης
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το δυστύχημα του...