Συντάξεις, Ζεφύρι, Φύσσας, Super League, Πρωτοσέλιδα 15ης Σεπτεμβρίου

Συντάξεις, Ζεφύρι, Φύσσας, Super League, Πρωτοσέλιδα 15ης Σεπτεμβρίου

 Να τηρηθούν τα συμφωνημένα και θα συζητήσουμε είπε αναφορικά με τις συντάξεις ο Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωπος της Κομισιόν. Σοκάρει η υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας που βρέθηκε μισοπεθαμένη στο Ζεφύρι και δίνει μάχη για τη ζωή της. Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου. Η οικογένειά του είπε σχετικά: Συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος στάθηκε όρθιος και κοίταξε «το Τέρας» στα μάτια, αποδεικνύοντας ότι ο φόβος και η ελευθερία, είναι έννοιες που δεν συμβαδίζουν.

Διαβάστε τα σημαντικότερα νέα και τα πρωτοσέλιδα των σαββατιάτικων εφημερίδων:

Σχοινάς για τις συντάξεις: Να τηρηθούν τα συμφωνημένα και θα συζητήσουμε
Να τηρηθούν τα συμφωνημένα και θα συζητήσουμε. Παρακαλώ τις όποιες πηγές να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Επιστροφή στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ. To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
O ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18:30) στο «Γεντί Κουλέ» στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του από την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Ζεφύρι: Νέα στοιχεία για τη νεαρή που βίασαν και πέταξαν μισοπεθαμένη στο δρόμο
Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε  κρίσιμη κατάσταση  στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας . Πρόκειται για  αλλοδαπή  η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση

Καρκίνος του Προστάτη: 15 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα αφύπνισης κατά της νόσου!
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον ανδρικό πληθυσμό σχετικά με τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει από τον καρκίνο του προστάτη.

Γαβράς: Ο θάνατός μου με καταξίωσε στα μάτια του εγγονού μου
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης, Κώστας Γαβράς, μιλάει στην εφημερίδα "Τα Νέα" και σχολιάζει το μακάβριο hoax που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τον ήθελε νεκρό.

Χαλκιδική: Καυγάδισαν αδέλφια - Ο ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε
Ενας καβγάς εξελίχθηκε σε περιστατικό με πυροβολισμούς, στην Αγία Παρασκευή Χαλκιδικής. Μάλιστα, οι εμπλεκόμενοι ήταν αδέλφια!

Αγωνία για τον 36χρονο πατέρα από την Σύρο που αγνοείται
Ο Γιάννης Μετασούμης  αγνοείται από την Τρίτη 28 Αυγούστου. Ο 36χρονος πατέρας με καταγωγή από τη Σύρο τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Πάρο

Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα ΝΔ,ποια κόμματα ακολουθούν,ποια μένουν εκτός
Στις 5,5 μονάδες καταγράφει την ψαλίδα ανάμεσα στη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ η δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφ.Συν.»

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα