Πάρντο: Δείξαμε το χαρακτήρα μας

Με ανατροπή στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε το τρίτο «τρίποντό» του στον 6ο όμιλο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, με τον Φελίπε Πάρντο να αποτελεί μεγάλο πρωταγωνιστή των πρωταθλητών, καθώς πέτυχε και τα δύο τέρματα της ανατροπής (65΄, 90΄).

Ο Κολομβιανός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τη νίκη και τη δική του συμβολή. «Οφείλω να παραδεχτώ πως δεν περίμενα να έχει τέτοια εξέλιξη η βραδιά. Ήξερα πως η Ντιναμό θα είναι δύσκολος αντίπαλος και πως δεν θα ήμουν στο βασικό σχήμα. Όμως ήμουν σε ετοιμότητα για να μπω και να δώσω θετική ενέργεια στους συμπαίκτες μου που θα έπαιζαν. Ήξερα ότι θα έδιναν τα πάντα» τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος του Ολυμπιακού και μίλησε στη συνέχεια για το «κλειδί» της νίκης: «Μετά την απώλεια του πέναλτι δείξαμε το χαρακτήρα μας και αποδείξαμε πως δεν θα παραδινόμασταν. Απεναντίας, συνεχίσαμε την προσπάθεια για να παράγουμε καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό ήταν το μυστικό για την ανατροπή».

Για τη δική απόδοση είπε ανάμεσα σε άλλα: «Δεν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Μεγαλώσαμε το γήπεδο, εκμεταλλευτήκαμε την αριθμητική μας υπεροχή και στα τελευταία λεπτά τελειώσαμε τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο. Μετά την ισοφάριση πιστέψαμε πως μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Αυτή η πίστη μάς το επέτρεψε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα