Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάμε για τρίποντο στις ευρωεκλογές – Να τριτώσουν οι νίκες της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πάμε για τρίποντο στις ευρωεκλογές – Να τριτώσουν οι νίκες της ΝΔ

Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις ευρωεκλογές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αγρίνιο για να τριτώσει όπως ανέφερε η επικράτηση του κυβερνώντος κόμματος μετά τις κάλπες του 23’.

«Και όταν θα ξαναέρθω -γιατί έρχομαι συχνά στην Αιτωλοακαρνανία-, μετά τις ευρωεκλογές, θα σας πω, ναι, βάλαμε και το εκλογικό “τρίποντο”, ολοκληρώνοντας τις εκλογικές μας επιτυχίες, με μία μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές. Πάμε μαζί, λοιπόν, σταθερά, τολμηρά, να φέρουμε την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη».

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει τη μάχη για να υπερβεί το 20% και να πετύχει την πολιτική αλλαγή.

«Στόχος μας είναι να τελειώσει η αποκρουστική αλαζονεία του 41%. Μια μεγάλη πτώση της Νέας Δημοκρατίας  σε συνδυασμό με αποφασιστική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ θα διαμορφώσει νέο πολιτικό τοπίο στη χώρα».

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ αναζήτησε μέσω TikTok φέτα που κοστίζει 6 ευρώ και 28 λεπτά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προσγειώνεται αργά το μεσημέρι στην Παλαιστίνη όπου θα παραμείνει και τη Δεύτερα. Κατά την επίσκεψή του θα επισκεφθεί τα Ιεροσόλυμα, την Βηθλεέμ και την Ραμάλα.

Δεν υπάρχει προηγούμενο διπλωματικής επίσκεψης στην ευρύτερη περιοχή που να μην περιλαμβάνει και επίσκεψη στο Ισραήλ τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μπορεί να είναι ευχάριστος κάποιος που κάνει πολιτική με selfies και βίντεο, τα οποία καλά είναι όταν συνοδεύονται από περιεχόμενο αλλά όταν αυτό πηγαίνει σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής είναι επικίνδυνο».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Λιβαδειά ζήτησε στις 9 Ιουνίου ο λαός να στείλει καθαρή απάντηση στην αλαζονεία όπως είπε του 41%

«Το μόνο χέρι που μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου του κ. Μητσοτάκη από το Μαξίμου είναι το χέρι του ΠΑΣΟΚ».

Τη δικό του μήνυμα έστειλε στους ψηφοφόρους και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η πολιτική που έχουν αυτά τα κόμματα στην ουσία βρίσκεται σε μία ενιαία στρατηγική που βάζει όρκους στην ΕΕ των λόμπι της διαφθοράς».

Την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου της κεντροαριστεράς τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης.

«Το μείζον είναι στην κάλπη των ευρωεκλογών είναι να σταλεί σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Στα κόμματα έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός δύο εβδομάδες πριν από την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα