Στέφανος Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο Conference League: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Στέφανος Κασσελάκης για VIP ασθενείς στο Conference League: Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε την Κυριακή (19/05) την απόφαση για VIP ασθενείς στον «Ευαγγελισμός» κατά τον τελικό του Conference League στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Εσείς στη λίστα αναμονής, οι άλλοι στη λίστα των εκλεκτών. Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι έτσι γίνεται πάντα. Δείτε το βίντεο με το οποίο αποδεικνύεται ότι λέει – και εδώ – ψέματα».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Θα αρκούσε η αλήθεια: "Είστε πλέμπα, είμαστε η κυβέρνηση των VIP, έχουμε 41%, ό,τι θέλουμε κάνουμε". Ίση μεταχείριση, προστασία για όλους, αξιοπρέπεια. Αυτό θα φέρουμε, και θα το φέρουμε μαζί».

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»

Λίγες ημέρες μετά τις εικόνες «εμπόλεμης ζώνης» με ασθενείς στοιβαγμένους σε ράντζα κατά την εφημερία στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας φέρνει στο φως μια απόφαση που αποκαλύπτει διακρίσεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και μάλιστα κατ΄ εντολή της διοίκησης ενόψει του τελικού του Conference League.

Συγκεκριμένα, με σχετικό έγγραφο που επιδόθηκε στους διευθυντές των τμημάτων του «Ευαγγελισμού», ο διοικητής του νοσοκομείου ζητά να εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι VIP του τελικού του Conference League, που θα διεξαχθεί στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29/05/2024, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Μάλιστα εν λόγω έγγραφο, το οποίο δημοσιεύει η ΟΕΝΓΕ, αναφέρεται: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία "Μεγάλη Βρετάνια", "Grand Hyatt" και "Marriot Athens". Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής, κ. Βεν. Μπατής».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα