Σιμόπουλος: Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Φλώρος, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο - Έκανε κεφαλοκλείδωμα και μάλλον έριξε μπουνιά

Σιμόπουλος: Σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Φλώρος, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο - Έκανε κεφαλοκλείδωμα και μάλλον έριξε μπουνιά

Όλα όσα έζησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Κωνσταντίνου Φλώρου εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου περιέγραψε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Σιμόπουλος στην ΕΡΤ, «είδα δύο ανθρώπους, δύο βουλευτές να βγαίνουν τρέχοντας από τη Βουλή, ο ένας σε έξαλλη κατάσταση να αναφέρει “δεν θα ξαναπιάσεις το όνομα της μάνας μου στο στόμα σου”. Να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί της Βουλής, αλλά παρόλα αυτά να κάνει ένα κεφαλοκλείδωμα και μάλλον να ρίχνει μπουνιά. Γιατί όπως αποδείχθηκε, την έριξε γιατί όταν σηκώθηκε από κάτω ο κύριος Γραμμένος, μετά το κεφαλοκλείδωμα και τη μπουνιά από τον κύριο Φλώρο, είχε πρόβλημα φανερό στη μύτη. Συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο κύριος Φλώρος να φωνάζει τα ίδια ενώ τον συγκρατούσαν άνθρωποι της Βουλής».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας ότι «δεν ήμουν παρών στο λεκτικό επεισόδιο το οποίο συνέβη πριν γιατί ήμουν σε μακρινή απόσταση», ενώ αναφέρθηκε και στη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του κ. Φλώρου στον κ. Βελόπουλο.

«Προκύπτει και από τη μήνυση και θα προκύψουν στο μέλλον θέματα που θα αποδείξουν, πιστεύω απόλυτα το ποιους στέλνουμε στη Βουλή πολύ – πολύ αβίαστα» είπε χαρακτηριστικά.

«Γιατί από εκεί ξεκίνησε η διαδικασία. Ο κ. Βελόπουλος βέβαια δέχτηκε να αρθεί η ασυλία του, γι’ αυτό τελειώσαμε και σε ένα δεκάλεπτο, τίποτε δεν προμήνυε αυτό. Υπάρχουν καταγγελίες, υπάρχουν και κάμερες, μένει να αποδειχθεί, υπήρχε λεκτικό επεισόδιο με πολλές βρισιές και φτάσαμε σε αυτό. Εγώ συνηθίζω να λέω ότι τελικά η ακροδεξιά με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο είναι μέσα στη Βουλή. Όταν τα ακούν αυτό κάποιοι συνάδελφοι από την Ελληνική Λύση μου λένε εμείς δεν είμαστε ακροδεξιοί. Μα αυτό το οποίο έκανε ο αρχηγός τους μέσα στη Βουλή λίγα λεπτά μετά, όταν απείλησε ουσιαστικά να μην πάμε στις εκκλησίες όποιοι ψηφίσαμε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια κι ενώ συνέβη αυτό με την κυρία Δεληκάρη[…] υπάρχει και πολιτικό περίβλημα[…]».

Ο κ. Σιμόπουλος πρόσθεσε ότι «έπεσε κάτω ο κ. Γραμμένος, πήγαν οι άνθρωποι της Βουλής, τον σήκωσαν κι όταν σηκώθηκε γιατί ήμουνα στα 1 – 2 μέτρα είδα ότι είχε πρόβλημα στη μύτη. Πήγε αμέσως στο ιατρείο της Βουλής. Από εκεί και πέρα ξέρω αυτά τα οποία ακούσατε κι εσείς και μάθατε από το ρεπορτάζ».

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα