Κυριαζίδης: Το ομοφοβικό σχόλιό του για τον Κασσελάκη και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Κυριαζίδης: Το ομοφοβικό σχόλιό του για τον Κασσελάκη και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ένα ομοφοβικό σχόλιο εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε την Παρασκευή (12/04) ο βουλευτής της Ν.Δ., Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον σταθμό STAR Βορείου Ελλάδος το εξής: «Το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να… πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Πάντως, στην επισήμανση της δημοσιογράφου «ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου», ο Δημήτρης Κυριαζίδης είπε: «Απόλυτα, απόλυτα, οφείλουμε να σεβαζόμαστε».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σφοδρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., καταδικάζοντας φυσικά την ομοφοβική παρατήρηση του Δημήτρη Κυριαζίδη, βουλευτή της Ν.Δ., εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρεται: «Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: "Σεβάζονται" τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο.;».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα