Στέφανος Κασσελάκης: Με χαρακτήρα επανίδρυσης το καταστατικό συνέδριο μετά τις ευρωεκλογές

Στέφανος Κασσελάκης: Με χαρακτήρα επανίδρυσης το καταστατικό συνέδριο μετά τις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές τομές στο κόμμα αφού, την Κυριακή (03/03), δήλωσε πως «μετά τις ευρωεκλογές θα προχωρήσουμε στο καταστατικό μας συνέδριο, που θα έχει χαρακτήρα επανίδρυσης».

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στη «Real News», o Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Ο ρόλος μου και η εντολή που έχω λάβει είναι να ανατάξω ένα κόμμα που υπέστη μια οδυνηρή ήττα και, ακολούθως, μια “προαποφασισμένη” διάσπαση, που του στέρησε κοινοβουλευτική δύναμη. Αυτήν την αποστολή μού ανέθεσαν τα μέλη μας και θα την τιμήσω στο ακέραιο».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μετά τις ευρωεκλογές θα προχωρήσουμε στο καταστατικό μας συνέδριο, που θα έχει χαρακτήρα επανίδρυσης. Όλα τα ζητήματα θα αποφασιστούν από το Συνέδριό μας, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα αποτελέσματα της διαβούλευσης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε, το Σάββατο (02/03), την έκθεση «Οινόραμα», όπου έκανε την εξής δήλωση: «Πρέπει να υπάρχουν πιστώσεις από τον τραπεζικό κλάδο. Παρατήρησα ότι ελάχιστες εταιρείες ελάχιστοι συνεταιρισμοί έχουν πιστώσεις από τράπεζες . Τα ίδια κεφάλια δεν αρκούν για ανάπτυξη που πρέπει. Πρέπει να έχουμε μία αγροτική τράπεζα που να στηρίζει τον κλάδο αυτή είναι μία από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συμπεριλαμβάνουμε και τον όλο κλάδο μέσα σε αυτό».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα