Στέφανος Κασσελάκης: Εκλογές στις 10 Μαρτίου και άμεσα καταστατικές αλλαγές

Στέφανος Κασσελάκης: Εκλογές στις 10 Μαρτίου και άμεσα καταστατικές αλλαγές

«Τώρα είναι η ώρα για όλα ή για τίποτα», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού αναφέρθηκε στα μέλη του κόμματος που του είπαν πως δεν χρειάζονται εκλογές, εξήγησε σε όσους ήταν στο συνέδριο γιατί αυτό δεν γίνεται. «Δυστυχώς δεν γίνεται να μην πάμε σε εκλογές», είπε.

«Θέλω να ξέρετε πως θα σεβαστώ ό,τι αποφασίσετε αλλά εγώ την αλήθεια μου εδώ μέσα θα την πω», επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια, διάβασε αποσπάσματα από την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα και από την τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη.

«Να ανοίξουμε τα μάτια και να ψηφίσουμε με βάση την πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πώς μπορώ να βγω από το συνέδριο την Κυριακή κομμένος κομματάκια. Πώς γίνεται να ζητά τις κάλπες ο πρώην κι ο νυν πρόεδρος και να μείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες», διερωτήθηκε.

«Κάποιοι θέλουν να λιώνουν τα παπούτσια μου και κάποιοι να κονταίνουν το κόμμα στα κανάλια»

«Έχετε χίλια δίκια που δεν θέλετε εκλογές», επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας από το βήμα του συνεδρίου πως αν το συνέδριο αποφασίσει εκλογές αυτές θα γίνουν στις 10 Μαρτίου.

«Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας, σηκωθείτε όρθιοι», παρότρυνε.

«Κάποιοι θέλουν να λιώνω τα παπούτσια μου ανά τη χώρα και κάποιοι να κονταίνουν το κόμμα στα κανάλια», ανέφερε αφήνοντας αιχμές.

 «Ο Τσίπρας ζήτησε εκλογές, άρα πώς δεν θα γίνουν;», επισήμανε.

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας»

«Εκλογές στις 10 Μαρτίου», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης και επισήμανε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη από άμεσες καταστατικές αλλαγές».

»Πρόεδρος υπό προθεσμία που θα του βάλουν την κλεψύδρα ανάποδα να τρέχει ενώ θα προσπαθεί να κλείσει πληγές ετών όπως έχω προσπαθήσει από την πρώτη μέρα. Πρόεδρος που δεν πέρασε από νέα κάλπη ενώ τη ζήτησε ο ιστορικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να γίνω. Μπορώ όμως να γίνω στις 10 Μαρτίου με ορίζοντα εθνικών εκλογών», επισήμανε.

»Και αυτό τον ορίζοντα των εθνικών εκλογών να δώσετε σε μένα. Και θα ζητήσω αυτή την εξουσιοδότηση 10 φορές πιο δυνατά αν εκλεγεί η Όλγα. Ορίζοντα εθνικών εκλογών. Για να έχει ο πρόεδρος ξεκάθαρη εντολή ριζικής ανανέωσης», συνέχισε.

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας έλεγε το σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα. Ναι, χίλιες φορές ναι, όμως με τα χέρια λυμένα, όχι με τα χέρια πίσω από την πλάτη. Επανίδρυση, νέα όργανα, αξιοπιστία, αξιοκρατία, αντεπίθεση τώρα», συνέχισε.

«Δεν θα σας προδώσω ποτέ, πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας, καθαρές λύσεις», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα