ΣΥΡΙΖΑ: Οργισμένη αντίδραση πρωτοκλασάτων στελεχών για το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη 4 μέρες πριν το συνέδριο

ΣΥΡΙΖΑ: Οργισμένη αντίδραση πρωτοκλασάτων στελεχών για το ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη 4 μέρες πριν το συνέδριο

Η αιφνιδιαστική κίνηση από τον Στέφανο Κασσελάκη να θέσει μέσω του iSYRIZA στην κρίση των μελών θέματα όπως το όνομα, το λογότυπο, η δομή και η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος έφερε τρικυμία.
Τεταμένο είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετά την αιφνιδιαστική κίνηση από τον Στέφανο Κασσελάκη να θέσει μέσω του iSYRIZA στην κρίση των μελών θέματα όπως το όνομα, το λογότυπο, η δομή και η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος.

Η ενέργεια του προέδρου του κόμματος έφερε μπαράζ αντιδράσεων στην Κουμουνδούρου με την Όλγα Γεροβασίλη να γίνεται η πρώτη που ζήτησε ανοιχτά τη σύγκληση των οργάνων.

Ακολούθησε επιστολή μελών της της Πολιτικής Γραμματείας που ζητούσαν την άμεση σύγκληση του οργάνου με επιστολή στον Στέφανο Κασσελάκη, τη Ράνια Σβίγκου και τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Την επιστολή δεν υπογράφουν οι δύο γραμματείς του κόμματος (Ράνια Σβίγκου, Γιώργος Βασιλειάδης), η τομεάρχης Εξωτερικών Ρένα Δούρου, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος και η Μάγκυ Δούση.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κατάσταση που επικράτησε, ακούγεται πως τα όργανα θα πρέπει να ασχοληθούν και με τον Στέφανο Κασσελάκη, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα