Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στο υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης για συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Στο υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης για συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

Συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με εκπροσώπους των αγροτών για το θέμα της μετακίνησής τους με τα τρακτέρ προς την Αθήνα, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση στη Νίκαια Λάρισας, οι αγρότες αποφάσισαν να κατευθυνθούν μαζικά προς την Αθήνα με τα τρακτέρ τους. Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τρίτη το μεσημέρι, οι αγρότες αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς απέρριψαν τις προτάσεις της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι τα αιτήματά τους δεν ικανοποιήθηκαν.

Σκοπός της συνάντησης του κ. Χρυσοχοΐδη με τους εκπροσώπους των αγροτών είναι να συμφωνήσουν κυβέρνηση και αγρότες τον τρόπο που θα γίνει η έλευση στην πρωτεύουσα και από ποια μπλόκα θα ξεκινήσουν τα τρακτέρ.

Κλιμακώνουν
Στόχος είναι η κάθοδος να γίνει οργανωμένα, με τη λιγότερο δυνατή ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης, αναμένεται να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο πλάνο με τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες από όλα τα μπλόκα για να κατέβουν στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, τα μπλόκα οχυρώνονται και οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται. Το τελωνείο της Νίκης στην Φλώρινα παραμένει αποκλεισμένο, ενώ το απόγευμα οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν και το τελωνείο Ευζώνων. Παράλληλα, θα αποκλειστεί και ο δρόμος στον κόμβο Μουδανίων και Μαλγάρων.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα