Στέφανος Κασσελάκης: Αιφνιδιαστική εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς

Στέφανος Κασσελάκης: Αιφνιδιαστική εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του θέατρο Άλφα στην εκδήλωση των Τεμπoνέρα, Χριστοδουλάκη και Αχτσιόγλου και η οποία είχε ήδη εξελιχθεί σε πολιτικό γεγονός για το μέλλον της Κεντροαριστεράς από τη μαζική παρουσία πολιτικών στελεχών και εκπροσώπων συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων.

Με την είσοδό του στο θέατρο ο κ. Κασσελάκης δίχασε μερίδα του κοινού, με άλλους να αποδοκιμάζουν και κάποιους άλλους να χειροκροτούν.

Η Έφη Αχτσιόγλου μόλις είχε αρχίσει την ομιλία της καυτηριάζοντας το γεγονός ότι αποδείχτηκε τελικά ότι η ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς δεν έχει να κάνει με την ύπαρξη κάποιου φωτεινού ηγέτη, όπως είπε.

Ο κ. Κασσελάκης ήρθε ουσιαστικά για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την επικεφαλής της διάσπασης, όπως την είχε χαρακτηρίσει η ομάδα των νεοπροεδρικών.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους θεώρησαν την παρουσία Κασσελάκη νομιμοποιητική για τη Νέα Αριστερά μετά τη διάσπαση από το ΣΥΡΙΖΑ.

Στον κ. Κασσελάκη μάλιστα προτάθηκε να πάρει το λόγο αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκπρόσωπο δείχνοντας προς τον Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος είχε φροντίσει φτάνοντας στην εκδήλωση να αλλάξει το ερώτημα από το «απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;» στο «πώς;».

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση η οποία αφορά πρωτίστως τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να είναι απών από μια συζήτηση για τον προοδευτικό χώρο», δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Μετά τον πρώτο κύκλο τοποθετήσεων των τριών ομιλητών ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και στην σκηνή του θεάτρου για να χαιρετήσει την κα Αχτσιόγλου, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον Διονύση Τεμπονέρα.

«Ο αγώνας αυτός που έχει δυσκολίες και εμπόδια πρέπει να λαμβάνει υπόψη ιστορία θέσεις αρχές και αξίες που μόνο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη μπορούν να εκφράσουν κυρίαρχα», ανέφερε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Στα αλήθεια έγινε μια ανοιχτή συζήτηση που έδειξε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια διαλόγου και από τη δική μας πλευρά μια τοποθέτηση που αφορά ακριβώς τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες μπορεί να υπάρξει το αντίπαλο πολιτικό δέος», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Το καπέλωμα Κασσελάκη στην εκδήλωση μπορεί να τράβηξε το ενδιαφέρον, ωστόσο για τους συντελεστές της εκδήλωσης και όσους έδωσαν το παρόν θεωρήθηκε ως αφετηρία για το διάλογο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Νέας Αριστεράς.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα