Μπέος σε ΝΔ: Έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας, προκλητικός και αηδιαστικός ο Κασσελάκης

Μπέος σε ΝΔ: Έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας, προκλητικός και αηδιαστικός ο Κασσελάκης

«Διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου», απαντά ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο δήμαρχος Βόλου παραμένει αμετανόητος στις δηλώσεις που έκανε λέγοντας πως «σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε», ενώ έσπευσε να χαρακτηρίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «προκλητικό» και «αηδιαστικό» «συστήνοντας» με δηκτικό τρόπο στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της ΝΔ «να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους».

H ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Στους συγγραφείς της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας με την οποία προφανώς “φωτογραφίζομαι” και επικρίνομαι για την απάντηση που έδωσα στον προκλητικό και αηδιαστικό Κασσελάκη έχω να συστήσω να κρατήσουν τις συμβουλές, τα μαθήματα ηθικής και τις ευαισθησίες τους για τα στελέχη τους. Εγώ δεν είμαι στέλεχός της, διατηρώ την ανεξαρτησία μου και ως εκ τούτου το δικαίωμα να διατυπώνω δημόσια κι ελεύθερα την άποψη μου, όπως άλλωστε ρητά το Σύνταγμα προβλέπει. Ο λαός με εκλέγει, σε αυτόν αναφέρομαι και σε κανένα κόμμα. Τώρα σχετικά με την καραμέλα της ομοφοβίας, ας καταλάβουν ότι έλιωσε. Όταν λες την αλήθεια δεν φοβάσαι τίποτα και κανένα. Ούτε ομο –, ούτε ετερο-. Φοβίες έχουν αυτοί που υποκρίνονται και δεν τολμούν με γενναιότητα και αντρισμό να δηλώσουν δημόσια την γνώμη τους. Τόσο απλά».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της, νωρίτερα σήμερα, καταδίκασε «απερίφραστα» τις ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων. Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος. Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα