Συνάντηση Τσίπρα - Τεμπονέρα: Πού θα γίνει η επόμενη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού

Συνάντηση Τσίπρα - Τεμπονέρα: Πού θα γίνει η επόμενη εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού

O Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε σήμερα (07/02) στο γραφείο του τον Διονύση Τεμπονέρα μετά από αίτημα του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά ο πρώην πρωθυπουργός και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του Κόμματος.


Σημειώνεται ότι ο Αλεξης Τσίπρας δεν θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση που δημιουργεί ενόχληση

Υπενθυμίζεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει έντονη ενόχληση από την εκδήλωση στις 13 Φεβρουαρίου που διοργανώνει ο Διονύσης Τεμπονέρας. Εκεί το παρών θα δώσουν τόσο η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά όσο και ο Μανώλης Χριστουδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η εκδήλωση έχει τίτλο «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιος;» με στελέχη της Κουμουνδούρου να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους καθώς όπως λένε ακόμη και το θέμα της εκδήλωσης είναι ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη που από τις εσωκομματικές εκλογές κιόλας έλεγε πως «εγώ μπορώ να κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Όπως εκτιμούν οι ίδιες πηγές, ο εργατολόγος προχωράει σε αυτή την κίνηση θέλοντας να δημιουργήσει περαιτέρω πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, που βλέπει να χάνει δημοσκοπικά δυνάμεις, ενώ αναφέρουν πως πίσω απο αυτή την πρωτοβουλία κρύβεται η πρόθεση του κ.Τεμπονέρα να αναλάβει στο μέλλον τα ηνία του κόμματος.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως απο τη στιγμή που έφυγε η Έφη Αχτσιόγλου με τους 10 βουλευτές απο τον ΣΥΡΙΖΑ πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι θα ακολουθούσε ο Διονύσης Τεμπονερας -καθώς είχαν κοινό βηματισμό πριν την διάσπαση- και ότι η παραμονή του είχε ως στόχο όχι την γόνιμη κριτική αλλά το «ροκάνισμα» του Στεφανου Κασσελάκη.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα