«Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε»: Ο Κασσελάκης δείχνει την έξοδο στον Πολάκη

«Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε»: Ο Κασσελάκης δείχνει την έξοδο στον Πολάκη

Οριακή δείχνει να είναι πλέον η σχέση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη μετά τα επεισόδια που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Τελευταίο επεισόδιο μεταξύ των δυο η αντιπαράθεση χθες κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκρουση έφθασε σε τέτοιο σημείο όπως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στον κρητικό βουλευτή «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε».

Σημειώνεται ότι για τις 5 το απόγευμα σήμερα έχει προγραμματιστεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με τα φώτα πλέον να στρέφονται εκεί και στο πως θα εξελιχθεί η κατάσταση που δείχνει να διαμορφώνεται.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι σχέσεις μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει «κίτρινες κάρτες» στον βουλευτή Χανίων.

Με αφορμή την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή επέλεξε να του στείλει σαφές μήνυμα πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται, όχι να κρύβεται», ενώ γινόταν γνωστό, παράλληλα, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε στον Παύλο Πολάκη, μέσω τρίτου προσώπου, πως δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

 Πριν από λίγες μέρες η Κουμουνδούρου «άδειασε» τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση που έκανε ο συντονιστής της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή. «Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα