Φραστική επίθεση Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη με «πανάρχαιο σφακιανό ρητό»: «Ο κακός θέλει χειρότερο»

Φραστική επίθεση Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη με «πανάρχαιο σφακιανό ρητό»: «Ο κακός θέλει χειρότερο»

Επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, ο Παύλος Πολάκης.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον σκιτσογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, από την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις, χρησιμοποίησε ένα «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» όπως το χαρακτηρίζει και έγραψε στο Facebook αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο».

«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ”αγενής” στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ”αδιευκρίνιστος” για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!» έγραψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»

…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!

ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!

Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ, αντί να κρυφτείς!!!»

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε -μέσω ανάρτησής του στο X- στην επίθεση Πολάκη στον Μακρή, λέγοντας πως «μα τι πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!».

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέχεια όμως άφησε αιχμές για την κυβέρνηση κατηγορώντας την για επιθέσεις αλλά και παρακολουθήσεις δημοσιογράφων.

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου», ανέφερε η Κουμουνδούρου.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα