Βουλή: Αύριο οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των πολίτικων αρχηγών για τον προϋπολογισμό

Βουλή: Αύριο οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των πολίτικων αρχηγών για τον προϋπολογισμό

Τέταρτη μέρα συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού του 2024 στην Ολομέλεια της Βουλής και η αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, συνεχίζεται στους ίδιους έντονους και υψηλούς τόνους, με ομιλίες βουλευτών και υπουργών.

Σήμερα στο βήμα της βουλής αναμένεται να ανέβουν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, Άκης Σκέρτσος και Μάκης Βορίδης.

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι στραμμένο στην αυριανή τελευταία μέρα συζήτησης για τον προϋπολογισμό, καθώς τότε θα πραγματοποιηθούν οι τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και των πολίτικων αρχηγών για τον προϋπολογισμό.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κλείσει τη πενθήμερη συζήτηση και αμέσως μετά, τα μεσάνυχτα, θα αρχίσει η ονομαστική φανερή ψηφοφορία που είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα, στο βήμα βρέθηκε πριν από λίγο ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, μετά και από την χθεσινή κόντρα που προκλήθηκε από την τροπολογία που δίνει δικαίωμα νόμιμης παραμονής στην Ελλάδα σε μετανάστες που διέμεναν χωρίς άδεια στη χώρα για 3 χρόνια.

Νωρίτερα τον λόγο πήρε ο υπουργός, Δημήτρης Καιρίδης όπου για ακόμη μία φορά υπερασπίστηκε την ρύθμιση λέγοντας πως κάνουν λάθος όσοι επιμένουν, λαϊκίζουν και ψεύδονται.

Ανέφερε ότι η τροπολογία αφορά κυρίως νόμιμα εισελθόντες , ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε ότι η χώρα δεν αλλάζει μεταναστευτική πολιτική.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα