Κυριάκος Μητσοτάκης: Με καπέλο και skate στο TikTok για το Youth Pass

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με καπέλο και skate στο TikTok για το Youth Pass

«Μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους να φαίνομαι πιο νεανικός»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε στο TikTok και στην επικοινωνία του με τις νέες γενιές και εκτός από καπέλο έκανε και πατίνι μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το μήνυμά του ήταν για τα 90.000 Υouth Ρass που περιμένουν τους νέους, σημειώνοντας ότι μέχρι ώρα έχουν γίνει 112.000 αιτήσεις και η προθεσμία λήγει την Τρίτη στις 5 Δεκεμβρίου.

Στον εβδομαδιαίο απολογισμό του ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει και για φέτος το περίφημο καλάθι των Χριστουγέννων και παιχνιδιών.

«Οι έλεγχοι θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών, και επειδή πολλοί αναρωτιούνται, ναι, θα έχουμε και φέτος «Καλάθι των Χριστουγέννων» με τρόφιμα και «Καλάθι του Άη Βασίλη» με παιχνίδια. Αυτά φυσικά δεν θα λύσουν το πρόβλημα της ακρίβειας, όμως θα ελαφρύνουν κάπως τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Η συνάντηση του Κασσελάκη με την τυφλή φιλόλογο Μαρίνα Τριανταφυλλίδη
Παγκόσμια ημέρα αναπηρίας σήμερα και ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τη Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, την πρώτη και μοναδική απόφοιτη φιλολογίας στην Ελλάδα με προβλήματα όρασης.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε ημερίδα για τις φυσικές καταστροφές.

«Θα συγκρουστούμε με ισχυρά συμφέροντα για να είναι το επόμενο κυβερνητικό σχέδιο της πατρίδας μας. Ένα σχέδιο κοινωνικής δικαιοσύνης και εθνικής αξιοπρέπειας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ινστιτούτο και μετά κόμμα
Μετά την εμφάνιση του Αλέξη τσίπρα στη ΚΟ των 36 πλέον βουλευτών που απέμειναν μετά τη διάσπαση ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τα χαρτιά του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», προαναγγέλλοντας ακόμη και νέο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδα προαναγγέλλει «Ινστιτούτο πρόπλασμα για νέο κόμμα από Τσίπρα». Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει ο Αντώνης Καρακούσης στο «ΒΗΜΑ», ο κ. Τσίπρας δεν είναι ευχαριστημένος από τη σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ και διαφωνώντας με την απόφαση των 40ρηδων να φύγουν από το κόμμα βάζει ορόσημο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Θα μπορούσαν να περιμένουν επτά μήνες και αν η επίδοσή του ήταν χαμηλότερη των προηγούμενων αναμετρήσεων, θα είχαν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν ευθέως την ηγεσία του», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο «ΒΗΜΑ».

Με αφορμή τα περι υπονόμευσης του πρώην πρωθυπορυγού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου το χαρακτηρίζει συμβόλαιο εξόντωσης για να στηριχθεί το αφήγημα των υπονομευτών και απαντά γιατί δεν μπορούσαν να παραμείνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάποιοι ανέλαβαν να εκτελέσουν ένα συμβόλαιο το οποίο υπηρέτησε τον κ. Κασσελάκη και στηρίχθηκε από εξέχοντα στελέχη της ηγετικής του ομάδας. Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης δεν αποδοκίμασε ούτε καταδίκασε. Όσο για τη μάχη στα όργανα, είδαν όλοι ποια τύχη επιφυλάσσει στα όργανα και στις συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες η νέα ηγεσία: απαξίωση, ακύρωση και εκφυλισμό», δήλωσε η κα Αχτσιόγλου.

Αύριο οι 11 ανεξάρτητοι κάνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος και ήδη φορτίζουν για το νέο κόμμα που βρίσκεται στα σκαριά.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι αποτέλεσμα και της ενίσχυσης του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής μέσα στην κοινωνία σημειώνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτηρίζοντας προδιαγεγραμμένη πορεία τον πολιτικό εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρεμιέρα για την νέα ΚΟ της Αριστεράς το φορολογικό νομοσχέδιο που εισάγεται στην ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα