ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» οι 11 βουλευτές – Έτοιμη η νέα ΚΟ της Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: «Κλείδωσαν» οι 11 βουλευτές – Έτοιμη η νέα ΚΟ της Αχτσιόγλου

Καλά «κρατούν οι χοροί» στον ΣΥΡΙΖΑ με πολλά μέλη να έχουν ήδη αποχωρήσει ή να είναι προς αποχώρησιν.
Όλα δείχνουν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ κρίσιμες αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ακόμα και αυτό της παραμονής στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιων στελεχών από την τάση αυτή.

Η Έφη Αχτσιόγλου και οι «6+6» αποφάσισαν πάντως να συνεχίσουν τις εσωκομματικές διεργασίες με μέλη και βουλευτές τους ΣΥΡΙΖΑ, ώστε όταν αποφασίσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα να είναι σίγουροι πόσοι και ποιοι θα τους ακολουθήσουν.

Οι βουλευτές που εντάσσονται στην ομάδα Ατσιόχλου σταθμίζουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας.

Με την λεγόμενη ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου να έχει ξεκαθαρίσει μέσα από πολύ σκληρές ανακοινώσεις και δηλώσεις ότι η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Στέφανο Κασσελάκη δεν είναι βιώσιμη και καθιστά αδύνατη τη συμβίωση, τα σενάρια για το χρόνο αποχώρησής τους είναι καθημερινά.

Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που κυκλοφορεί και επιμένει είναι ότι η λεγόμενη ομάδα των 6+6 θα αποχωρήσει το πρωί της Πέμπτης πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας (ΠΓ).

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε την ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συνεδριάσει σήμερα στις 16.00. θα επιχειρήσει, όπως είπε να δημιουργήσει ένα άτυπο πολιτικό κέντρο όπου θα χαράσσει στρατηγική.

Στην ΠΓ συμμετέχει και η ομάδα Αχτσιόγλου αλλά και άτομα που πρόκεινται στην Ομπρέλα.

Οι μισοί ωστόσο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και από την ομάδα των 6+6 μόνο η Θεανώ Φωτίου.

«Κλείδωσαν» οι 11 βουλευτές – Έτοιμη η νέα ΚΟ της Αχτσιόγλου

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα