Μπέος για τις ομοφοβικές δηλώσεις του για τον Κασσελάκη: Αδίκησα τον εαυτό μου – Δεν είπα όμως ψέματα

Μπέος για τις ομοφοβικές δηλώσεις του για τον Κασσελάκη: Αδίκησα τον εαυτό μου – Δεν είπα όμως ψέματα

Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tlive» στον Alpha και κλήθηκε να σχολιάσει τις ομοφοβικές δηλώσεις που είχε κάνει σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την επανεκλογή του ως δήμαρχος Βόλου.

Αρχικά ο κ. Μπέος ανέφερε ότι «ο μόνος που βλάφτηκε από αυτήν την δήλωση ήμουν εγώ και κανένας άλλος».

«Ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλον τον κόσμο. Η δήλωση που έκανα τη συγκεκριμένη στιγμή, ο μόνος που βλάφτηκε ήμουν εγώ και κανένας άλλος. Δεν ήταν λάθος η δήλωσή μου. Εξέφρασα μία αλήθεια, μία πεποίθηση, μία πραγματικότητα» είπε ο δήμαρχος Βόλου και πρόσθεσε:

«Με το συγκεκριμένο ποσοστό των ανθρώπων αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η προσωπική ζωή του καθενός δεν με αφορά. Όμως δεν θα μου επιβληθούν να αποδεχθώ μία μερίδα ανθρώπων με το έτσι θέλω. Ούτε οι λίγοι θα γίνουν πολλοί. Είμαι Έλληνας Χριστιανός ορθόδοξος και δεν μπορούν να μου επιβάλουν να αποδεχτώ αυτό το θέμα».

«Αδίκησα τον εαυτό μου»

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τις δηλώσεις Κασσελάκη λέγοντας ότι αδίκησε τον εαυτό του.

«Όταν ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης βγαίνει και λέει ότι θα ήθελε να έχει δύο παιδιά και να είναι αγόρια. Δηλαδή αν είναι κορίτσι, θα το πνίξεις; Αυτές οι δηλώσεις ήθελαν σχολιασμό. Κάνατε κριτική σε μένα που απάντησα ειλικρινέστατα, με τον τρόπο τον δικό μου. Αδίκησα τον εαυτό μου. Αλλά αυτές είναι αλήθειες, δεν είπα ψέματα.

Εγώ είμαι λαϊκός άνθρωπος, εξέφρασα την αντίθεσή μου με αυτά που δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συγκεκριμένους ανθρώπους, έχω πολλούς φίλους αλλά μέχρι εκεί. Δεν δίνω συνέχεια, τελείωσα» σχολίασε ο δήμαρχος Βόλου.

Καταλήγοντας, επικαλέστηκε λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά σε παλαιότερη τηλεοπτική εκπομπή, που έλεγαν – σύμφωνα με τον Αχιλλέα Μπέο – «ότι το παιδί μου δεν θέλει να γίνει γκέι».

«Το ίδιο πράγμα είπαν παλιότερα σε εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ότι το παιδί μου δεν θέλει να γίνει γκέι. Εκεί δεν ήταν ομοφοβικά αυτά τα σχόλια; Εγώ πάντως δεν είμαι».

Καταλήγοντας, τόνισε:

«Μπορούσα να το είχα πει διαφορετικά. Να το αποκαλέσω γκέι ή ομοφυλόφιλο και όχι τη φράση που είπα. Δεν είχα πρόθεση να θίξω το κομμάτι αυτών των ανθρώπων. Έκανα επίθεση στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτό που είπα εγώ».

Ερωτηθείς αν ένα από τα πέντε παιδιά του, τού αποκάλυπτε ότι είναι γκέι, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε: «Θα το αγκάλιαζα πιο πολύ από όλα τα άλλα και θα συνέχιζα να είμαι ο πατέρας απέναντι στο παιδί μου και να το βοηθήσω».

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα