Στέφανος Κασσελάκης: Η επίσκεψη στον Άρειο Πάγο – Την Τετάρτη η συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Στέφανος Κασσελάκης: Η επίσκεψη στον Άρειο Πάγο – Την Τετάρτη η συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Προσπάθεια αλλαγής σελίδας και κλίματος με τον Στέφανο Κασσελάκη να κλείνει την πόρτα της Κουμουνδούρου και να οδεύει στην Βουλή για το πρώτο τετ α τετ με τον πρωθυπουργό.

Η συνάντηση έκλεισε για τις 10 το πρωί της Τετάρτης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απευθύνει πρόσκληση τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στο ΚΚΕ, ενώ αυτή την ώρα μιλάει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος και πάλι να σταματήσει το κόμμα να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.

Επιχείρηση «εκεχειρία»

Ο Στέφανος Κασσελάκης βγαίνοντας από τον Άρειο Πάγο επιχείρησε να λειάνει τις γωνίες που είχαν δημιουργήσει οι επιθέσεις του κατά δικαστών και να τείνει χείρα φιλίας στον Ανδρουλάκη αναδεικνύοντας το θέμα των υποκλοπών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στην προσπάθεια ρόλο παίζουν οι Στεφανος Κασσελάκης, Γιώργος Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος, Θεόδωρος Μαργαρίτης, Χρήστος Σπίρτζης και Κώστας Ζαχαριάδης.

Αμέσως μετά τον Άρειο Πάγο συνεχίστηκαν οι επαφές με ανεξάρτητες αρχές, με τον Κασσελάκη να περνάει και την πόρτα του ΑΣΕΠ.

Σιγοκαίει η κόντρα

Την ίδια ώρα στο κόμμα, αν και οι τόνοι της δημόσιας αντιπαράθεσης δείχνουν να έχουν πέσει, οι διαχωριστικές γραμμές είναι πιο ζωντανές από ποτέ, και οι προεδρικοί ξεκαθαρίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Κασσελάκη θα είχε πεθάνει.

Την ίδια ώρα δεν λείπουν και οι φωνές που επιχειρούν να ξορκίσουν την διαφενόμενη διάσπαση.

Από την άλλη οι πρωταγωνιστές των περασμένων ημερών έχουν ρίξει τους τόνους, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να σηκώνει ανάρτηση κατά της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκη και τον Πάνο Σκουρλέτη για την Γάζα.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα