Στέφανος Κασσελάκης: Πάνω από όλα η ενότητα μεταξύ μας - Αυτήν θα υπηρετήσω

Στέφανος Κασσελάκης: Πάνω από όλα η ενότητα μεταξύ μας - Αυτήν θα υπηρετήσω

«Ο ελληνικός λαός είπε “όχι” και πέτυχε το ακατόρθωτο, μια αντίσταση η οποία άλλαξε την ιστορία. Είμαστε η μόνη χώρα που γιορτάζει και την απελευθέρωση και την αντίστασην στο φασισμό (…) Πάνω από όλα είναι η ενότητα μεταξύ μας – Αυτήν θα υπηρετήσω». Αυτά επισημανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης μετά από τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση με την οποία ολοκληρώνεται σήμερα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το εορταστικό τριήμερο στην πόλη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες. Είναι μια συγκινητική μέρα για τη χώρα μας, για το Έθνος μας, για όλο τον Ελληνισμό. Είναι η ημέρα που όταν τρία χρόνια πριν η Ελλάδα ξάφνιασε όλη την υφήλιο. Πολύ πιο δυνατές θεωρητικά χώρες από την Ελλάδα, έπεσαν ενάντια στην επέλαση του φασισμού. Μέσα σε λίγες μέρες, λίγες εβδομάδες εμείς, ο ελληνικός λαός, είπαμε όχι και πέτυχε το ακατόρθωτο.

Πέτυχε μια αντίσταση η οποία άλλαξε την ιστορία. Είμαστε η μόνη χώρα η οποία γιορτάζει και την απελευθέρωση και την αντίσταση ενάντια στο φασισμό. Πρέπει να θυμόμαστε αυτή τη μέρα, να αντλούμε έμπνευση από τους αγώνες του ελληνικού λαού και να συνειδητοποιούμε κάθε μέρα ότι ο τρόπος με τον οποίο προστατεύουμε τη χώρα μας, την ελευθερία μας, είναι με το να είμαστε μια ενωμένη κοινωνία.

Μια κοινωνία η οποία με ένα αίσθημα συλλογικότητας μπορεί να χτίσει μια πραγματικά δυνατή οικονομία, η οποία με τη σειρά της θα υποστηρίξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Πάνω όλα όμως είναι η ενότητα μεταξύ μας. Και αυτήν θα υπηρετήσω προσωπικά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους σας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα