ΣΥΡΙΖΑ: Σε σκληρή γραμμή ο Κασσελάκης επιμένει για τις διάγραφες – «Κόφτη» στην παρουσία στελεχών στα ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Σε σκληρή γραμμή ο Κασσελάκης επιμένει για τις διάγραφες – «Κόφτη» στην παρουσία στελεχών στα ΜΜΕ

Ως αποκλιμάκωση των τόνων εκτιμώνται οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ που επηρεάστηκαν κατά κύριο λόγο από τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που διεξήχθη χθες το απόγευμα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την εισήγησή του αναφέρθηκε στο ζήτημα της ενότητας εντός του κόμματος αλλά και στη δημόσια παρουσία των στελεχών του. Χαρακτηριστικά απηύθυνε έκκληση σε όλους να δείξουν αυτοσυγκράτηση, να χαμηλώσουν τους τόνους και επιδείξουν συντροφικότητα. Τόνισε πως αυτό που ζητεί από όλους, είναι να μην αμφισβητούν την εντιμότητα του κόμματος και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Επισήμανε το διαχρονικό πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που είναι η παρουσία των στελεχών στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ζήτησε ενιαία έκφραση στα ΜΜΕ και να δημιουργηθεί «ένας μηχανισμός έκφρασης της οποίας διαφωνίας μέσα στα όργανα».

Οι βουλευτές και τα στελέχη που θα εμφανίζονται στα ΜΜΕ θα βγαίνουν πλέον με λίστα, μέσω του Γραφείου Τύπου του κόμματος και αυτό θα αποφασίζει.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει ζητήσει τη σύγκληση πολιτικής γραμματείας, και αναμένεται να φανεί αν θα γίνει αποδεκτό από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Τσακαλώτος έθεσε θέμα να πάρει πίσω ο κ. Κασσελάκης τις διαγραφές ιστορικών στελεχών του κόμματος.

Αν ο κ. Κασσελάκης θέλει να αμβλύνει την αντιπαράθεση με την Ομπρέλα και άλλα στελέχη, θα πάρει πίσω τις διαγραφές, διαφορετικά θα πάρει το ρίσκο να πάει μπροστά, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσουν οι διαγραφές.

Τελεσίγραφο Τσακαλώτου για τις διαγραφές – Το πρόγραμμα του Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα