Στέφανος Κασσελάκης: Τελευταίο 24ωρο περιοδείας στην ομογένεια

Στέφανος Κασσελάκης: Τελευταίο 24ωρο περιοδείας στην ομογένεια

Την τελευταία ημέρα της περιοδείας του στην ομογένεια στην Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια, όπου διοργανώθηκε κομματική εκδήλωση από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζει τις επαφές του με την ομογένεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της περιοδείας του αναφέρθηκε στα ζητήματα που την απασχολούν, καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις που επικρατούν στη Μέση Ανατολή.

Αναφερόμενος στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την κεντροαριστερά μετά το χθεσινό δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» για το τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Στρασβούργο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά «ούτε Ανδρουλάκης ούτε Κασσελάκης», αποκλείοντας τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην αποχή είπε πως εάν όλος ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί και ακούσει στην κοινωνία και φτιάξει βάσει αυτής το κοινοβουλευτικό του πρόγραμμα, τότε δεν θα υπάρχει καμία ανάγκη συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές ακόμη και να μην με συμπαθείτε σε προσωπικό επίπεδο να ξέρετε τι θα κάνω αν με εκλέξετε. Αν μας εκλέξετε κυβέρνηση, να ξέρετε δεν θα υπάρχει έκπληξη», είπε.

«Θα ξέρετε αυτό είναι το μήνυμά τους αυτές ειναι οι προτάσεις νόμων, αυτά θα γίνουν την επόμενη ημέρα. και νομίζω ότι αυτές οι ξεκάθαρες λύσεις απο την κοινωνία θα φέρουν κόσμο απο την αποχή και αν το κάνω αυτό, αν μπορέσουμε όλος ο νέος ΣΥΡΙΖΑ να ακούσουμε την κοινωνία και να τους δώσουμε φωνή και λύσεις στις οποίες συμμετέχουν δεν θα υπάρξει ανάγκη συνεργασίας Ανδρουλάκη – Κασσελάκη, διότι δεν πρέπει να μετράει ούτε ο Ανδρουλάκης ούτε ο Κασσελάκης. Πρέπει να μετράει η κοινωνία και οι λύσεις της».

Αποκήρυξε τον… εαυτό του ο Κασσελάκης

Παράλληλα, σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιόφωνο της ομογένειας ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τα παρελθοντικά του άρθρα στον «Εθνικό Κήρυκα», όπου υιοθετούσε απόψεις υπέρ του δόγματος Ρήγκαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν θυμάται εκείνα τα άρθρα και πως ήταν νευριασμένος με την εικόνα της Ελλάδας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα