Δήμος Αθηναίων: Live το debate Κώστα Μπακογιάννη – Χάρη Δούκα στην ΕΡΤ1

Δήμος Αθηναίων: Live το debate Κώστα Μπακογιάννη – Χάρη Δούκα στην ΕΡΤ1

Δείτε live το debate των υποψηφίων στο δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Στο debate, διάρκειας μιάμισης ώρας, που διεξάγεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας, θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις επτά θεματικών ενοτήτων: Λειτουργία της πόλης, Ασφάλεια, Κλιματική αλλαγή/ανθεκτικότητα, Υποδομές/Ανάπτυξη, Κοινωνική πολιτική, Πολιτισμός, και Ελεύθερη ενότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο Κώστας Μπακογιάννης συγκέντρωσε ποσοστό 41,35% και ο Χάρης Δούκας 14,19%.

Δείτε live το debate Μπακογιάννη – Δούκα

Η διαδικασία του debate 

Οι δημοσιογράφοι θα υποβάλουν 14 ερωτήσεις, διάρκειας έως 30″ η καθεμιά. Η χρονική διάρκεια κάθε απάντησης θα είναι έως δύο λεπτά. Κάθε δημοσιογράφος θα έχει δικαίωμα υποβολής μιας συμπληρωματικής ερώτησης (follow up).

Ερωτήσεις (έως τρεις) θα μπορούν να υποβάλουν και οι δύο υποψήφιοι μεταξύ τους. Επίσης, οι Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν έως πέντε παρεμβάσεις, ενάμισι λεπτού η καθεμιά, όποτε το επιλέξουν.

Στο τέλος του debate, οι δύο υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα μιας συνολικής τοποθέτησης, χρονικής διάρκειας έως δύο λεπτών.

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα