Αχιλλέας Μπέος: Συνεχείς αντιδράσεις μετά το ομοφοβικό ξέσπασμα

Αχιλλέας Μπέος: Συνεχείς αντιδράσεις μετά το ομοφοβικό ξέσπασμα

Μετά τις αθλιότητες που μάλιστα επανέλαβε 3 φορές μέσα σε λίγες ώρες για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, η χυδαία επίθεση στην Έλενα Ακρίτα που απάντησε με αγωγή και διεκδικεί 100.000 ευρώ.

Ο σάλος από τις εκφράσεις πεζοδρομίου του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζεται, με τις αντιδράσεις για ακόμα μια μέρα να διαδέχονται η μία την άλλη, στην κεντρική πολιτική σκηνή και όχι μόνο…

Ο Αχιλλέας Μπέος ετοιμάζεται να δώσει αύριο το πρωί νέα συνέντευξη τύπου στον Βόλο, για να βάλει όπως λέει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχει πάρει πίσω τίποτα από τα όσα είπε και εμμένει προκλητικά στις θέσεις που διατύπωσε τόσο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τη βουλευτή του κόμματος Έλενα Ακρίτα.

«Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά. Η μάνα μου ζει και βασιλεύει, αλήτη. Ε αλήτη», δήλωσε η Έλενα Ακρίτα.

Όπως βλέπουμε με την αγωγή της, η Έλενα Ακρίτα διεκδικεί το ποσό των 100.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, όπως αναφέρεται, με την βουλευτή να φαίνεται αποφασισμένη να το πάει μέχρι τέλους.

Μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο με φλεγματική διάθεση έστειλε λίγο αργότερα και η μητέρα της Έλενας Ακρίτα στο facebook.

«Καλή ψυχή Αχιλλέα Μπέο! Είμαι εδώ στην πύλη με τον Άγιο Πέτρο και σας υποδεχόμαστε αν συμφωνεί και ο ύψιστος», δήλωσε η Σύλβα Ακρίτα.

Στην κεντρική πολιτική σκηνή οι αντιδράσεις για τα διαδοχικά ομοφοβικά ξεσπάσματα του Αχιλλέα Μπέου συνεχίζονται.

Θέση πήρε και ο Νικήτας Κακλαμάνης, που εκτίμησε ότι ο επανεκλεγείς δήμαρχος του Βόλου έχει πολύ μεγαλύτερες πολιτικές φιλοδοξίες, από αυτές που έχει εκπληρώσει.

Στις τελευταίες δηλώσεις του, ο Αχιλλέας Μπέος όχι μόνο δεν πήρε τίποτα πίσω, αλλά ζήτησε να παρέμβει η δικαιοσύνη και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κάποιοι με αφορμή τις αθλιότητες του Αχιλλέα Μπέου, ζητούν να ανοίξει μια γενικότερη συζήτηση.

«Εγώ γελάω που σας φαίνονται παράξενες οι δηλώσεις Μπέου. Εμείς προσπαθούμε να σας το πούμε αρκετά χρόνια. Ζούμε σε έναν κόσμο που αυτά τα τερατώδη ένστικτα δεν τα απομονώσαμε ποτέ», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης έπρεπε να είχε αντιδράσει εντελώς διαφορετικά.

Με τρόπο απαράδεκτο και προσβλητικό, με τα βέλη του να εκτοξεύονται σταθερά από την προεκλογική περίοδο ακόμα, τόσο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο κι στον σύντροφό του Τάιλερ, τον οποίο προσπαθεί να υποτιμήσει παραφράζοντας το όνομά του.

«Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα παιδιά που θέλει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά που ήδη είναι υπαρκτά και ζουν απροστάτευτα. Η Πολιτεία να ζητήσει συγγνώμη από όλη την ταλαιπωρία που έχουμε υποστεί και μια αναγνώριση ότι δεν θα σας κρίνουμε πια διαφορετικά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δώσει ραντεβού με τους δημοσιογράφους για αύριο το πρωί στο δημαρχείο του Βόλου και αναμένεται να επανατοποθετηθεί για το θέμα χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δείξει το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα