Οργή Πολάκη για σκίτσο του Χατζόπουλου που τον παρουσιάζει ως… σκυλάκι του Κασσελάκη

Οργή Πολάκη για σκίτσο του Χατζόπουλου που τον παρουσιάζει ως… σκυλάκι του Κασσελάκη

Ένα σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου στην «Καθημερινή» προκάλεσε την οργή του Παύλου Πολάκη που ξέσπασε με χαρακτηρισμούς σε βάρος του σκιτσογράφου, προκαλώντας με την ανάρτησή του την αντίδραση και του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

«Κακέκτυπο ανθρώπινου είδους»
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «κακέκτυπο ανθρώπινου είδους» και «τυφλωμένο ακροδεξιό» τον Δημήτρη Χατζόπουλο, με αφορμή το σκίτσο του δεύτερου που τον παρουσίαζε ως σκυλάκι του Στέφανου Κασσελάκη, και μάλιστα τον έδειχνε να… ουρεί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτο το κακεκτυπο ανθρώπινου είδους είναι ο «γελοιογράφος» της «σοβαρής αστικής εφημεριδας» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ !!

Αυτός ο τυφλωμένος ακροδεξιός «καλλιτέχνης» νομίζει πως παράγει πολιτισμό και κανει χιουμορ!!!

Σε παραδίδω στη ΧΛΕΥΗ των πραγματικών ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Υγ Μάλλον από το φόβο σου μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να ξύπνησες το βράδυ έχοντας κάνει στο στρώμα σου αυτό που κάνει το «τετράποδο» της εικόνας που φιλοτέχνησες…» έγραψε ο Παύλος Πολάκης. 


Μαρινάκης: «Ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ»
«Η αλήθεια είναι ότι δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Και είναι πράγματι κατάντια το γεγονός, ότι ο γνωστός για την χυδαιότητά του κ. Πολάκης μόλις προ ημερών επιβραβεύτηκε από τη νέα ηγεσία διοριζόμενος σε έναν κομβικό επιτελικό ρόλο» αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή του ο ΣΥΡΙΖΑ, («γεμάτη ύβρεις και μισος», όπως αναφέρει ο κ. Μαρινάκης) κατά του σκιτσογράφου Δημήτρη Χατζόπουλου.

«Ήταν ακόμα ένα επεισόδιο στον κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατά τα λοιπά μιλάει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης» σημειώνει ακόμα ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα