Αποστολάκης για το ολίσθημα Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Αποστολάκης για το ολίσθημα Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Το «ολίσθημα» του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό και οι γνώσεις του στα εθνικά θέματα κυριάρχησε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Κατεχόμενα και για την κριτική που ασκήθηκε απάντησε ο κ. Αποστολάκης: «Όσο και να τα γνωρίζει κάποιος τα θέματα αυτά ο ειδικός δίπλα του θα πρέπει να υπάρχει. Δεν είναι ο Κασσελάκης που δεν τα γνωρίζει, κανείς δεν τα γνωρίζει πριν να εμπλακεί με το θέμα. Και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης κι ο οποισδήποτε όταν ξεκίνησαν την πορεία τους δεν τα γνώριζαν τα θέματα στον βαθμό που πρέπει. Οι θέσεις για τα ελληνοτουρκικά είναι αυτές που είπε ο Σωκράτης Φάμελλος στην κοινοβουλευτική ομάδα, οι οποίες είναι οι εκπεφρασμένες ελληνικές θέσεις για τα ελληνοτουρκικά από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την στρατιωτική θητεία. «Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να μην υπάρχει στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα», είπε και πρόσθεσε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης χθες το βράδυ μίλησε για κοινωνική θητεία. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατού αποτελείται από μόνιμους και είναι ήδη επαγγελματικός.

Από ότι καταλαβαίνω κι έχουμε συζητήσει θέλει η θητεία θέλει να είναι αποδοτική και για τους στρατεύσιμους και για τη χώρα. Πάνω σε αυτή την σκέψη έχει πει αυτά που έχει πει. Είναι σίγουρο όμως, και να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μπορεί να μην υπάρχει στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα. Μιλάμε για καλύτερη αξιοποίηση της θητείας».

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ακόμα μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνει γρήγορα κι αν γίνει πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτά που θα πρέπει να γνωρίζει θα τα μάθει.

«Νομίζω όμως ότι είναι άδικο σε αυτή την στιγμή να κάνουμε κόντρα γνώσεων. Γενικά όλοι ξέρουμε τα θέματα γύρω από τα ελληνοτουρκικά, γιατί παρακολουθούμε τις ειδήσεις», τόνισε.

 Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα