Στέφανος Κασσελάκης για Έφη Αχτσιόγλου: Ό,τι έχω να πω θα το πω μέσα στη μέρα

Στέφανος Κασσελάκης για Έφη Αχτσιόγλου: Ό,τι έχω να πω θα το πω μέσα στη μέρα

Τo Live News βρέθηκε στο «στρατηγείο» του Στέφανου Κασσελάκη, την ώρα που o υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφευγε από το γραφείο του και κατευθυνόταν στον σταθμό του Μετρό κοντά στην πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Κασσελάκης ρωτήθηκε σχετικά με την αντίπαλό του, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κάμερα του Live News συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη έξω από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα από την πλατεία Βικτωρίας.

Ο υποψήφιος για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατευθυνόμενος προς τον σταθμό του Μετρό, συνομιλούσε με περαστικούς και έκανε λακωνικές δηλώσεις στην κάμερα.

Νωρίτερα μάλιστα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και της ΟΛΜΕ στο γραφείο του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως εξαρτάται από τον κόσμο εάν θα εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δεύτερο γύρο των εκλογών της Κυριακής (24.09.2023) και τόνισε πως «δεν πρέπει να δείχνει κανείς αλαζονεία».

Σε ερώτηση για το τί απαντά στην Έφη Αχτσιόγλου σχετικά με τις δηλώσεις της πως πρέπει να τη στηρίξει στον «πόλεμο» που δέχεται, όπως επισημαίνει η ίδια, απάντησε χαρακτηριστικά πως: «Ό,τι έχω να πω για την Έφη Αχτσιόγλου θα το πω μέσα στη μέρα».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα