Λατινοπούλου: Χθεσινό τίποτα ο Κασσελάκης – Άτυχη η Αχτσιόγλου, είναι στρέιτ και όμορφη

Λατινοπούλου: Χθεσινό τίποτα ο Κασσελάκης – Άτυχη η Αχτσιόγλου, είναι στρέιτ και όμορφη

Το δικό της σχόλιο σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε με ανάρτησή της η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία σχολιάζει τους δύο υποψήφιους, Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου. 

Στο βίντεο που ξεκινά με τη φράση «το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της πολιτικής;» η Αφροδίτη Λατινοπούλου «υπερασπίζεται» τη θεωρία περί «φυτευτού» από την άλλη άκρη του Ατλαντικού σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «ένα χθεσινό τίποτα, ένα κενό πουκάμισο».

«Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς υποστηρίζεται; Απλά γελάω» προσθέτει και υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει την στήριξη πολλών και ισχυρών παραγόντων από τον Τσίπρα -που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική- μέχρι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωνιακό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει ότι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκέι, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό» συμπληρώνει για τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόκειται για το «τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου» για την οποία λέει ότι «διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολιτικά όμως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, ώσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια».

«Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και αυτό στην Ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ» προσθέτει για την Έφη Αχτσιόγλου η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως καταλήγει, μάλιστα, στην ανάλυσή της για το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ «ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες».

Δείτε το video:

.typosthes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα