Περιφέρεια Αττικής: Τα πάνω - κάτω μετά το ζεϊμπέκικο Πατούλη - «Κλειδώνει» ο Χαρδαλιάς

Περιφέρεια Αττικής: Τα πάνω - κάτω μετά το ζεϊμπέκικο Πατούλη - «Κλειδώνει» ο Χαρδαλιάς

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής. Οι «μνηστήρες» για τη θέση Πατούλη.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, μετά το «άδειασμα» του Μεγάρου Μαξίμου στον Γιώργο Πατούλη.

 Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο υφυπουργός -που υπήρξε επί χρόνια δήμαρχος Βύρωνα- θα είναι το φαβορί και πως η συγγνώμη Πατούλη για το ζεϊμπέκικο δεν έπεισε…

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει τις αποφάσεις του την ερχόμενη Τρίτη με την επιστροφή του από τη Λευκωσία. 

Πάντως, σε Μαξίμου και Πειραιώς δεν χρεώνουν στον κ. Πατούλη μόνο το ατυχές ζεϊμπέκικο, αλλά και μία σειρά αστοχιών σε σχέση με τη διαχείριση των πυρκαγιών και των έντονων καιρικών φαινομένων με τα χιόνια. 

Η ανάρτηση Παπανικολάου
Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Γλυφάδας με ανάρτησή του στο Facebook έβαλε τέλος στα σενάρια, ανακοινώνοντας πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Παπανικολάου έγραψε:

«Με όλη μου την αγάπη.

Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.

 
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.

Για αυτά που έρχονται.

 Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα