Βορίδης προς Σπαρτιάτες: Μην διαμαρτύρεστε όταν σας λένε ναζιστές, πολιτικός μπαμπάς σας είναι ο Κασιδιάρη

Βορίδης προς Σπαρτιάτες: Μην διαμαρτύρεστε όταν σας λένε ναζιστές, πολιτικός μπαμπάς σας είναι ο Κασιδιάρη

Σφοδρή επίθεση στους «Σπαρτιάτες» για την πολιτική τους συγγένεια με τον καταδικασμένο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη, εξαπέλυσε από τη βουλή ο Μάκης Βορίδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Σπαρτιατών, Χαρ. Κατσιβαρδά, για την επίθεση που δέχθηκε συνεργάτης του κόμματος, ο υπουργός επικρατείας, αναρωτήθηκε πως μπορεί να συγκεραστεί η υποστήριξη στη δημοκρατία με τις δημόσιες ευχαριστίες στον Κασιδιάρη για την συμβολή του στην πολιτική ανέλιξη του κόμματος των Σπαρτιατών. 

«Μου λέτε να πάρω θέση για τα δημοσιεύματα που σας χαρακτηρίζουν ρατσιστές και φασίστες. Γιατί να πάρω θέση για αυτά τα δημοσιεύματα; Αν έχετε παράπονο να πάτε να συνεννοηθείτε με τα Μέσα και να τους πείτε ότι δεν είστε ρατσιστές και φασίστες και δεν θέλετε να σας λένε έτσι», είπε αρχικά ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «επειδή παραπονιέστε για τον έλεγχο από τα ΜΜΕ έχω απορία: Δεν ευχαριστήσατε τον Κασιδιάρη που σας βοήθησε για εκλογή σας; δεν έχετε κάνει αναγνώριση της συμβολής του; σας διαφεύγει ότι είναι καταδικασμένος και εκτίει ποινή για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση- μιας οργάνωσης που λέγεται ΧΑ- και στην οποία έχουν αποδοθεί δολοφονίες, ξυλοδαρμοί και άλλες φρικτές έκνομες πράξεις; Σας βλέπω υπέρ της νομιμότητας, πολύ χαίρομαι, πολύ τα ακούω τα ωραία που λέτε και ακούω για τη δημοκρατία δεν κατάλαβα πως αυτά τα παντρεύετε με την αναγνώριση πολιτικού ρόλου Κασιδιάρη στην πολιτική σας εξέλιξη; Σας φαίνονται λογικά αυτά που λέτε; Ακούω τα ωραία που λέτε, να μη σας λένε ρατσιστές και ναζιστές αλλά ο πολιτικός σας πατέρας είναι ο Κασιδιάρης;».

«Πολύ Χαίρομαι αν θέλετε να διαχωριστείτε αύριο το πρωί από τη στήριξη που σας έχει δώσει ο Κασιδιάρης. Να το ακούσω κατ’ επανάληψη και ολοκληρωμένα για να πείσετε. Αλλά όταν λέτε, μέχρι χθες το πρωί, ότι ο πολιτικός σας πατέρας είναι ο Κασιδιάρης που είναι με τη βούλα του δικαστηρίου καταδικασμένος και νεοναζιστής από το δικαστήριο και τον ευχαριστείτε αλλά μετά παραπονιέστε που τα ΜΜΕ σας λένε ναζιστές. Αυτό να το ψάξετε εσείς», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα