Επικοινωνία Φάμελλου με Κικίλια για τα μέτωπα των πυρκαγιών – Στήριξη σε όσους και όσες επιχειρούν στο πεδίο

Επικοινωνία Φάμελλου με Κικίλια για τα μέτωπα των πυρκαγιών – Στήριξη σε όσους και όσες επιχειρούν στο πεδίο

Με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, επικοινώνησε ο Σωκράτης Φάμελλος και ενημερώθηκε για όλα τα πύρινα μέτωπα και την εξέλιξη των επιχειρήσεων σε αυτά, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος ζήτησε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και τόνισε την στήριξη του σε όσους και όσες επιχειρούν στο πεδίο, συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης και υποστηρίζουν τους πολίτες.

Επίσης, ο κ. Φάμελλος επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Χρήστο Γκίνη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην περιοχή και εξέφρασε τη στήριξη του στο έργο του Δήμου και στους εθελοντές.

Παράλληλα, ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, βρίσκεται από νωρίς στο σημείο της πυρκαγιάς στο Νέο Κουβαρά και είχε συνάντηση με τους επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, το δήμαρχο, στελέχη πολιτικής προστασίας και τους πολίτες. Επίσης, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σε Κορινθία και Βοιωτία, βρίσκονται σε επικοινωνία με τους δημάρχους και τις δυνάμεις που επιχειρούν στα μέτωπα.

«Είναι προφανές ότι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή προέχει το έργο της πυρόσβεσης, η ασφάλεια των πολιτών και όσων επιχειρούν στην πυρόσβεση, αλλά και η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα