Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της Βουλής

Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της Βουλής

Τη δική της απάντηση έδωσε η Τζώρτζια Κεφαλά, στα σχόλια -σεξιστικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία- για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της νέα Βουλής.

Αναλυτικότερα, η τραγουδίστρια των «Μπλε» και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, στη διάρκεια του οποίου μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και τις πρώτες εντυπώσεις της για τη Βουλή.

«Μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, στην οδό Κουμπάρη. Ως ένα παιδάκι θυρωρών, που έκανε όλη αυτή τη διαδρομή, νιώθω συγκίνηση... Από πατίνια έξω από τη Βουλή, 17 χρονών, στον Εθνικό Κήπο, κατάφερε να είναι μέσα στη Βουλή, χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη, και να λέει τη γνώμη του... στη Δημοκρατία, εκεί πρέπει να σταθούμε όλοι. Σας ευχαριστώ πολύ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, στη λεζάντα του βίντεο δίνει την απάντησή της στα σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία στη Βουλή.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας», σημειώνει η Τζώρτζια Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα