Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο - Οι πρώτες οδηγίες του Μητσοτάκη. Λίγα λόγια

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο - Οι πρώτες οδηγίες του Μητσοτάκη. Λίγα λόγια

Σε εξέλιξη είναι η σημερινή (28.06.2023) πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία γίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παρακολουθήστε live την εισαγωγική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της νέα κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε αρχικά στους υπουργούς ότι, στις εκλογές οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καταδίκασαν τις ψεύτικες υποσχέσεις, καθώς και ότι δεν υπάρχει προηγούμενο κυβέρνησης που να παίρνει υψηλότερα ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές. 

«Πολλοί σχηματισμοί στη Βουλή δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη δημοκρατική πολυφωνία. Μπορεί να προκαλούν πολιτική κακοφωνία», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας έτσι την πολύκροτη είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή. 

«Το πολίτευμά μας ξέρει να αυτοπροστατεύεται και πάντα ο κοινοβουλευτισμός ξέρει να αποκαλύπτει τα ψεύτικα είδωλα», συμπλήρωσε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Ξέρετε καλά τις τέσσερις πολιτικές μας κατευθύνσεις: καλύτερο μισθοί, καλύτερη δουλειά, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Στους μπλε φακέλους που παραλάβατε, υπάρχουν συνολικά 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις, επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα