Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά, δεν θα δεχθώ καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά

Μητσοτάκης: Σκληρή δουλειά, δεν θα δεχθώ καμία έπαρση ή αλαζονική συμπεριφορά

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, οι πολίτες δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα συνέχειας στην πορεία που χαράξαμε. Μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα.

Με ηχηρό τρόπο έκλεισαν οριστικά έναν τραυματικό κύκλο ψέματος και τοξικότητας που δίχασαν την κοινωνία, εδραιώνοντας την εποχή της αληθινής προόδου.

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ τους πολίτες για τη στήριξή τους. Νιώθω τώρα βαρύτερο το χρέος να υπηρετήσω την πατρίδα με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σκληρή δουλειά, χωρίς να δεχθώ καμία έπαρση και αλαζονική συμπεριφορά.

Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πρέπει να είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θα απευθυνθώ και στους πολίτες που δεν μας ψήφισαν. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Δεν φανταζόμουν πριν από 20 χρόνια ότι θα στεκόμουν σήμερα ενώπιόν σας για 2η φορά εκλεγμένος πρωθυπουργός. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, γιατί με τον τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειωμένο. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας αλλά από αύριο το πρωί σηκώνουμε ξανά τα μανίκια για να χτίσουμε μια πιο ισχυρή Ελλάδα, με περισσότερη ευημερία και δικαιοσύνη για όλους. Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή, ξημερώνει για όλους μια καλύτερη ημέρα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα