Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Στα 85 του χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ενώ πέρασε από πολλές θέσεις ευθύνης. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσω των social media του ίδιου:

«Ο αγαπημένος μας Θόδωρος Πάγκαλος έφυγε σήμερα από κοντά μας, ήσυχα στο σπίτι του, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες. Καλό ταξίδι λατρεμένε μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη» αναφέρει η ανάρτηση.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1938 και υπήρξε για δεκαετίες βουλευτής αλλά και υπουργός με αρκετά και διαφορετικά χαρτοφυλάκια. Υπήρξε υπουργός Εξωτερικών, Μεταφορών και Πολιτισμού.

Υπήρξε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου μεταξύ Οκτωβρίου του 2009 και Μαΐου του 2012 αλλά και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας την ίδια περίοδο.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος (γενν. 17 Αυγούστου 1938)[3] είναι Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής και υπουργός, πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου (7 Οκτωβρίου 2009 – 17 Μαΐου 2012) και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ελλάδας την ίδια περίοδο, ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο μετείχε από την ίδρυσή του.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα