Χανιά: Οργή καταστηματαρχών για αποκλεισμούς δρόμων λόγω ομιλίας Ανδρουλάκη

Χανιά: Οργή καταστηματαρχών για αποκλεισμούς δρόμων λόγω ομιλίας Ανδρουλάκη

Την έντονη αντίδραση επιχειρηματιών στα Χανιά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έκλεισε με μηχανήματα, εξέδρα και καλώδια, κεντρικότατος δρόμος της πόλης, λόγω της προεκλογικής ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Flashnews.gr, καταστηματάρχες ανέφεραν ότι, λόγω της ομιλίας, συνεργεία μπήκαν με οχήματα στον πεζόδρομο κλείνοντάς τον, έστησαν σκηνή και ξεφόρτωσαν στον δρόμο εξοπλισμό, μηχανήματα και καλώδια για να στήσουν την εγκατάσταση που απαιτείται.

Μάλιστα, όπως οι ίδιοι οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν στο κρητικό μέσο, αυτός ο αποκλεισμός ενός κεντρικότατου δρόμου που οδηγεί στο ενετικό λιμάνι και την παλιά πόλη, γίνεται μια μέρα που έχουν έρθει στα Χανιά περίπου 4.000 επιβάτες από το κρουαζιερόπλοιο, με τους επισκέπτες να αντικρίζουν αυτή την εικόνα και να πασχίζουν με δυσκολία να περάσουν από τα στημένα δεξιά και αριστερά μηχανήματα, τη σκηνή και τα καλώδια, με τη δυσφορία να είναι εμφανής όταν πρόκειται για πιο ηλικιωμένους τουρίστες ή ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες.

Κάποιος μάλιστα από τους καταστηματάρχες ρώτησε τα συνεργεία αν έχουν άδεια. Όπως αποδείχτηκε τα συνεργεία είχαν άδεια να στήσουν το σκηνικό για την προεκλογική ομιλία αλλά… μετά το μεσημέρι όταν δηλαδή κλείνουν τα καταστήματα, κάτι που όπως φαίνεται δε συνέβη.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα