Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από τους πολίτες στα Τρίκαλα

Αλέξης Τσίπρας: Θερμή υποδοχή από τους πολίτες στα Τρίκαλα

Με πολλά χαμόγελα, αγκαλιές, λουλούδια και μηνύματα στήριξης γέμισε το «καλάθι» των εκλογών 2023 ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της σημερινής του περιοδείας στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιήσει ομιλία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στους πολίτες των Τρικάλων, οι οποίοι του επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

«Πάμε μπροστά, δυνατά», «Αλέξη προχώρα», ήταν μερικά από τα μηνύματα που έστειλαν οι Τρικαλινοί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό στα επιτελεία των δύο «μονομάχων», της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το «βαρύ όπλο» του Αλέξη Τσίπρα στις περιοδείες του είναι η λαϊκή αποδοχή, η αμεσότητα και η ζεστή επαφή που έχει με τον κόσμο, χαρακτηριστικά στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαχρονικά υστερεί.

Δείτε το βίντεο από τα Τρίκαλα:


«Η Ελλάδα του Μητσοτάκη κατάντησε να είναι χώρα με μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Βρετανίας»
Από τα Τρίκαλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα ανοίξει τον δρόμο για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας.

«Την άλλη Κυριακή δεν θα πανηγυρίζουν τα καρτέλ και τα συμφέροντα, θα πανηγυρίζει ο ελληνικός λαός. Γυρνάω όλη τη χώρα αυτές τις ημέρες από άκρη σε άκρη και το συναίσθημα όλων των ανθρώπων είναι ότι επιθυμούν μία μεγάλη αλλαγή», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να κάνει τον θυμό του πολιτική πράξη και απόφαση με την ψήφο του. Γιατί 4 χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς στον τόπο μας. Η κυβέρνηση διεύρυνε τις ανισότητες αυτά τα 4 χρόνια», πρόσθεσε.

«Πού είναι οι υποσχέσεις για τη 13η σύνταξη που την έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και την έκοψαν; Τα 700 ευρώ στην τσέπη δεν φτάνουν ούτε για τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα. Ο κόσμος ζητά ανάσα και αξιοπρέπεια. Αυτό θα κάνουμε πράξη με τη δική σας ψήφο στις 21 Μαΐου», είπε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «η αφαίμαξη των πολλών και η στήριξη των λίγων. Αυτό είναι το σχέδιο του Μητσοτάκη. Τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς στον τόπο μας. Η κυβέρνηση αυτό που έχει κάνει στη διάρκεια της θητείας της είναι να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τη μεσαία τάξη φτωχούς».

«Η Ελλάδα του Μητσοτάκη κατάντησε να είναι χώρα με μισθούς Βουλγαρίας και τιμές Βρετανίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κυβερνήσαμε και ξέρουμε να υπολογίζουμε. Αφήσαμε 37 δισεκατ. στα δημόσια ταμεία. Δεν ζητάμε δεύτερη ευκαιρία. Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με βάση το πρόγραμμά μας και τα θέλω μας. Τώρα μπορούμε. Μάθαμε από τα λάθη μας και μπορούμε. Το πρόγραμμά μας θα δίνει ανάσα στους πολλούς και όχι ουρανοκατέβατα κέρδη στους λίγους και ισχυρούς», διαμήνυσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα