Τσαπανίδου: Δρομολόγια του ΟΣΕ ακυρώνονται επειδή δεν λειτουργούν οι διαβάσεις, συγχαρητήρια στην κυβέρνηση

Τσαπανίδου: Δρομολόγια του ΟΣΕ ακυρώνονται επειδή δεν λειτουργούν οι διαβάσεις, συγχαρητήρια στην κυβέρνηση

Βολές της Πόπης Τσαπανίδου προς την κυβέρνηση για την ακύρωση δοκιμαστικού δρομολογίου του ΟΣΕ λόγω αφύλακτων ή επειδή δεν λειτουργούν διαβάσεων.

Θυμάστε την τηλεδιοίκηση της βόρειας Ελλάδας που θα εγκαινίαζε ο κ. Μητσοτάκης;

Ε, σήμερα μας ενημέρωσε ο ΟΣΕ, ότι στη γραμμή προς Στρυμόνα, 10 διαβάσεις είτε είναι αφύλαχτες, είτε δε λειτουργούν», αναφέρει σε δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «Οι μηχανοδηγοί αρνήθηκαν να κάνουν την επικίνδυνη διαδρομή, ο συρμός επέστρεψε στο μηχανοστάσιο, το δοκιμαστικό δρομολόγιο ακυρώθηκε.

Στην καρδιά της περιφέρειας του υποψηφίου Σερρών κ. Καραμανλή, στην Ελλάδα του 2023. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση».

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, υπογραμμίζει: «Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό τα δοκιμαστικά δρομολόγια. Πού θα πάει. Θα τα μηδενίσετε».

«H Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου για ακόμη μία χρονιά»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή την 107η θέση που κατέλαβε η Ελλάδα στη ετήσια έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου. «Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου. Στην παγκόσμια κατάταξη, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες κινούνται μέχρι τη θέση 55. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται στη θέση 107», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Μπορούμε ωστόσο να περηφανευόμαστε πως ξεπεράσαμε το Τσαντ».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Άραγε ο κ. Μητσοτάκης θα αμφισβητήσει και αυτά τα στοιχεία όπως έκανε με τον ΟΟΣΑ;»

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα