Εκλογές 2023: Στις 8 το βράδυ η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο

Εκλογές 2023: Στις 8 το βράδυ η ανακήρυξη των κομμάτων από τον Άρειο Πάγο

Στις 8 το βράδυ θα γίνει η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου, ενώ το σκεπτικό της απόφασης αναμένεται να θα δημοσιοποιηθεί την Τετάρτη.

Η προσοχή στρέφεται στην εκλογική κάθοδο του Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και στην συμμετοχή του κόμματος ΕΑΝ, του πρώην δικαστικού Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει σε δημόσια δήλωση παρουσία όλων των μελών που απαρτίζουν την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, στο Α1 Τμήμα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Επισημαίνεται ότι λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, δύο μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00.

«Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, 2/5/2023, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (1ος όροφος, ακροατήριο 102). Επισημαίνουμε ότι, λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, 2 μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00» αναφέρει ο Άρειος Πάγος.

Tα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο σκέλος της απόφασης για τη συμμετοχή ή τον αποκλεισμό του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για το κόμμα του πρώην αντιεισαγγελέα, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, με το όνομα «ΕΑΝ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα