Πλεύση Ελευθερίας: Η ώρα της Ζωής και οι καλλιτέχνες υποψήφιοι

Κατά καιρούς αναφέρονται διάφορα για τα κόμματα είτε στα δεξιά της ΝΔ είτε στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα σειρά έχει η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου που έκανε την πρώτη της Οργανωτική Συνάντηση Υποψηφίων με ονόματα-εκπλήξεις.

Ακολουθούν μερικά ενδιαφέρουσα ονόματα:

Τζώρτζια Κεφαλά, τραγουδίστρια των Μπλε, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας (Α’ Αθήνας) και ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης (Δωδεκάνησος), ο μουσικός, πρ. μέλος των Active Member, Πάνος Χονδρός (Πενταρίτσας) (Φθιώτιδα), η casting director Μαρία Λαϊνά (Δωδεκάνησος), ο μουσικός Σπύρος Λιντοβόης (Β’ Πειραιά), η σοπράνο και ηθοποιός Δέσποινα Τσολάκη (Α’ Αθήνας), ενώ υποψήφια θα είναι και η ηθοποιός και σκηνοθέτης Καλλιόπη Ευαγγελίδου.

Από την Αγγλία έρχεται ο Καθηγητής, συγγραφέας- πολιτικός επιστήμων και ιστορικός Αλέξανδρος Καζαμίας, που θα είναι Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ μεταξύ των προπονήσεων παρευρέθηκε ο σπουδαίος Αθλητής και πρωταθλητής, που έχει γράψει ιστορία για τη χώρα μας, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος θα καταλάβει την τελευταία θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Από το χώρο του αθλητισμού και ο πρωταθλητής Βαγγέλης Τσουλιάς, που θα είναι υποψήφιος στην Β’ Αθηνών, στον Δυτικό τομέα.

newsbeast.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα