Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά την χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας μετά την χυδαία ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Σάλος με αναρτήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Γεωργούλη. Εκτός ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε ο Βασίλης Μίγας.

Στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά την ανάρτησή του για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, στην οποία αναφέρεται στη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή.

Ο κ. Μίγας είχε προβεί σε μια απαράδεκτη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Δείτε την ανάρτηση που «άνοιξε» την πόρτα της εξόδου από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη: Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου στο πρόσωπο της Ελένης Χρονοπούλου

Νωρίτερα είχαν προκληθεί αντιδράσεις, με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής να επανέρχεται με νέες αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, με το γραφείο Τύπου του να αναφέρει σε σχόλιό του ότι η παραίνεση στη χθεσινή του ανακοίνωση «αρχίστε να σβήνετε», κακώς εκτιμήθηκε επιπόλαια από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μήπως ο κ. Τσίπρας αισθάνεται σήμερα την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την υποψήφια του κόμματος του, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Αναστασία Γαϊταρτζή, που χαρακτηρίζει “στημένη” τη σοβαρή ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ευρωβουλευτής τους;

Αλήθεια τι είδους συναισθήματα του γεννώνται, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», σημείωσε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Μίγα

«O ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε στη διαγραφή του Βασίλη Μίγα, μέλους του κόμματος στη Λάρισα, μετά τη χυδαία και σεξιστική ανάρτησή του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην ανάρτηση του Βασίλη Μίγα είχε αναφερθεί νωρίτερα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. «Αλήθεια τι είδους συναισθήματα γεννώνται στον κ. Τσίπρα, διαβάζοντας τη δημόσια τοποθέτηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του κόμματος του, Βασίλη Μίγα;», ανέφερε στο σχόλιό της η Χαριλάου Τρικούπη τονίζοντας δηκτικά: «Και με τα θύματα και με τον οχετό;».

«Καταδικάζουμε... αν όμως είναι στημένο;»: Αντιδράσεις για νέα ανάρτηση από υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, νέα ανάρτηση από μία άλλη υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε εξίσου αντιδράσεις. 

«Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές; Τότε;» σημείωσε σε ανάρτησή της στο facebook η Αναστασία Γαϊταρτζή, υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

«Χθες, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη γυναίκα που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ταυτιζόμενη με ό,τι πιο ρυπαρό υπάρχει στον ελληνικό Τύπο! Σήμερα, άλλη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από μια τόσο σοβαρή καταγγελία, βλέπει "στημένο γεγονός"», τόνισε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Αλήθεια, πόση υποκρισία πρέπει να διαθέτουν για να ζητούν την ψήφο των πολιτών, μιλώντας για δικαιώματα και αξίες; Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχαν τεθεί εκτός ψηφοδελτίων. Όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, που η υποκρισία αποτελεί ταυτοτικό του στοιχείο». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα