Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: Διαπιστώθηκαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: Διαπιστώθηκαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εις βάρος του.

Καταγγελία για «βαριά ποινικά αδικήματα» σε βάρος του ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, έγινε στις βελγικές Αρχές το 2020 και προσωποποιήθηκε στα μέσα του ίδιου έτους 2020, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι η καταγγελία αρχικά έγινε χωρίς να κατονομάζεται ο Αλέξης Γεωργούλης, ωστόσο το θύμα όταν διαπίστωσε πως ο ευρωβουλευτής, μετά την πανδημία και τις πρώτες καταγγελίες του metoo, δραστηριοποιήθηκε δημοσίως προτρέποντας τις γυναίκες να μιλήσουν, αποφάσισε να κάνει ονομαστική καταγγελία.

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η καταγγελία από το θύμα έγινε στις αρχές του 2020. Η γυναίκα φέρεται να είχε χτυπηθεί από τον Αλέξη Γεωργούλη και αρχικά είχε μεταβεί σε φαρμακείο στις Βρυξέλλες. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και μετά από σύσταση της φαρμακοποιού μετέβη σε ιατροδικαστική υπηρεσία και την εξέτασε ιατροδικαστής. Από την εξέταση που έγινε, καταγράφηκε η κακοποίηση και διαπιστώθηκαν και καταγράφηκαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

 «Υπάρχουν ιατρικές εξετάσεις που το πιστοποιούν»

Την ίδια ώρα, η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, έδωσε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία.

 «Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης» είπε η ίδια μιλώντας στο Mega και απηύθυνε έκκληση να προστατευτεί η καταγγέλλουσα.

Στο πλαίσιο αυτό, άσκησε δριμεία κριτική σε όσους έχουν διαρρεύσει τη φωτογραφία και τα στοιχεία της, κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία.

«Είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι μία γυναίκα που έχει ένα καλό βιογραφικό, εργάζεται και ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Αυτή τη στιγμή κατακρεουργείται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το θύμα. Αυτή η γυναίκα βιάζεται κάθε ώρα με τις διαρροές. Οι πληροφορίες που είχαμε είναι πως υπήρξε διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να πιστεύω πως κανένα κόμμα δεν βάζει την πολιτική του ταυτότητα πάνω από μία καταγγελία. Πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να είμαστε δίπλα στο θύμα. Υπάρχουν αρκετά Μέσα που έχουν μιλήσει για το βιογραφικό της έχουν πει το όνομα της. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν βαριά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές Αρχές κάνουν μία ενδελεχή έρευνα, αν και καθυστερημένα» κατέληξε.

Πληροφορίες για δεύτερη καταγγελία
Για το αν υπάρχει και άλλη καταγγελία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται πως το 2019 είχε κληθεί να εργαστεί μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη η οποία έκανε μια μαθητεία εκεί. Αυτή φαίνεται να έχει παραπονεθεί ότι υπήρξε μια απόπειρα κακοποίησης από τον κ. Γεωργούλη. Ρωτήθηκε από στελέχη του ευρωκοινοβουλίου τι έχει συμβεί αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Και μάλιστα ο συνεργάτης του κ. Γεωργούλη που είχε μεσολαβήσει για να δουλέψει εκεί η κοπέλα έχει επίσης αποχωρήσει από το πλευρό του.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια αποκάλυψε μιλώντας επίσης στο Live News η κα Ζέφη Δημαδάμα αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Όπως είπε, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σοβαρά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές αρχές κάνουν μια μεγάλη έρευνα με μεγάλη καθυστέρηση. Είπε ακόμα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες και πρόσθεσε ότι υπάρχουν και ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν αυτά τα οποία η ίδια καταγγέλλει.

Υπόθεση Γεωργούλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα