Τσίπρας: Καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές - Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι είμαστε ήδη μπροστά

Τσίπρας: Καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές - Ο Μητσοτάκης γνωρίζει ότι είμαστε ήδη μπροστά

Φουντώνει η αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς να βρίσκονται σε πλήρη προεκλογικό συναγερμό, με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα τη συγκρότηση κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή με την απλή αναλογική.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε χθες, Παρασκευή, στην Καρδίτσα και έκανε λόγο για καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως η Δευτέρα μετά την Κυριακή της απλής αναλογικής θα είναι μία τελείως διαφορετική ημέρα, περιγράφοντας τα επόμενα βήματα στους πολίτες της Καρδίτσας.

Δεν έλειψαν και οι αιχμές κατά της κυβέρνησης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να υπογραμμίζει: «Πως είναι δυνατόν να είναι 5 και 8 μονάδες μπροστά και να κλαψουρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση; Γνωρίζει ότι είμαστε ήδη μπροστά και από τον τρόμο του δεν διστάζει να υπονομεύει την εκλογική διαδικασία που έχουμε μπροστά».

Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας τόνισε πως τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κριθεί και δεν μπορούν να δώσουν τίποτα παραπάνω σε αυτή τη συγκυρία.

«Η πρώτη Κυριακή της απλής αναλογικής είναι μία ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να έχει κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας, η οποία θα είναι το μεγάλο εμπόδιο στον καθεστωτισμό και την αλαζονεία, που εκπορεύεται από τις ηγεσίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα