Κυριάκος Μητσοτάκης: Βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Την άνοιξη οι εκλογές είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα είναι και πάλι ο νικητής.

Βέβαιος ότι στις εκλογές η ΝΔ θα πάρει εντολή για δεύτερη τετραετία δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο CNN στο περιθώριο του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι στην Ελλάδα δεν θα έχουμε ύφεση το 2023, ότι οι πολίτες αποτιμούν θετικά την κυβερνητική πολιτική.

«Διότι υλοποιήσαμε τις υποσχέσεις μας, διότι οικοδομήσαμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό, μειώσαμε τους φόρους, μειώσαμε την ανεργία και στηρίξαμε του ανθρώπους σε μια δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο Νταβός η Ελλάδα είχε μετά από 3 χρόνια το δικό της Greek House με απόλυτη επιτυχία με καθοριστική τη συμβολή του δημοσίου, αλλά και ιδιωτών.

«Οι προσπάθειες αυτές είναι επιτυχημένες όταν συνδυάζονται οι δυνάμεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ιδιώτες χορηγούς που στηρίζουνε αυτή την προσπάθεια», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για την οικονομία, την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα