Επική απάντηση Αχτσιόγλου στους haters: Δεν έχουν δει εργαζόμενη μητέρα

Επική απάντηση Αχτσιόγλου στους haters: Δεν έχουν δει εργαζόμενη μητέρα

Το στιγμιότυπο της Εφης Αχτσιόγλου, μίας νέας μητέρας που εργάζεται, σχολιάστηκε αρνητικά επειδή η ίδια εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ και με εμφανή τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπό της. Σαν να μην έχει δικαίωμα μία μάνα που είναι καταβεβλημένη, επειδή το βρέφος ξυπνά τα βράδια, η κυρία Αχτσιόγλου έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Η κυρία Αχτσιόγλου εμφανίζεται σε βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για το Power Pass άβαφη κι εμφανώς καταβεβλημένη (σ.σ.: πολλοί υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως προέρχεται από δύσκολη νύχτα, ούσα μητέρα ενός μωρού παιδιού), ενώ φέρει και μία μελανιά στο αριστερό χέρι την οποία έσπευσαν να καυτηριάσουν οι haters. Με πικρόχολα και απαράδεκτα σχόλια στο Twitter του τύπου Είμαι η Εφη και είμαι καλά, ατάκα που χρησιμοποιούν πρώην τοξικοεξαρτημένοι και με παραλληλισμούς των σχολίων που έγιναν κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την επίθεση που έκανε στη Δανάη Μπάρκα, ξέσπασε ένας ανηλεής πόλεμος στα πληκτρολόγια.

 
Η Εφη Αχτσιόγλου επέλεξε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ευχαριστώντας όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική της εμφάνιση. «Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους», αναφέρει.

Πώς απάντησε η Εφη Αχτσιόγλου
Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα