Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα τα παιδιά σου

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα τα παιδιά σου

Η Φώφη Γεννηματά πολεμούσε από το 2008 τον καρκίνο. Μετά τις πρώτες νίκες, η ασθένεια επέστρεψε και δυστυχώς αυτή τη φορά η μάχη χάθηκε μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία. Τρία παιδιά έχασαν τη μητέρα τους και η πολιτική ζωή μία μαχήτρια.

Η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή στα 57 της χρόνια, το μεσημέρι της Δευτέρας (25.10.2021), υποκύπτοντας στο τελικό χτύπημα του καρκίνου.

Η δυναμική πολιτικός είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2008 και τα επόμενα χρόνια, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», του Alpha. Μάλιστα είχε αποκαλύψει τις σκέψεις που έκανε για τα παιδιά της και το πώς θα ζούσαν την απώλειά της. Τα λόγια της συγκλονίζουν:

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα. Να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μην γνωρίσει το χάδι σου. Με έπιανε τρόμος στη σκέψη ότι τα παιδιά μου που απέκτησα με τόσο κόπο και προσπάθεια θα μεγάλωναν χωρίς εμένα!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα