Οικονόμου για Τσίπρα: Αποδεικνύει τον πολιτικό του καιροσκοπισμό

Οικονόμου για Τσίπρα: Αποδεικνύει τον πολιτικό του καιροσκοπισμό

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αμυντική συμφωνία της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει πως, για πολλοστή φορά ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει, τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό, τον πολιτικό του καιροσκοπισμό. Σήμερα χρειάστηκε το ντεκόρ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να δηλώσει μέσα από μια ανερμάτιστη  ομιλία ότι θα καταψηφίσει την ιστορική συμφωνία Ελλάδας- Γαλλίας.

Όπως υπογραμμίζει ο Γιάννης Οικονόμου, “το αντιπολιτευτικό του μένος θέλει μια Ελλάδα αδύναμη και εκτός του δικτύου των διεθνών συμμαχιών, μια Ελλάδα φοβική. Τυφλωμένος από τις εμμονές και το κομματικό του πάθος δεν μπορεί να διακρίνει ότι η συμφωνία με την Γαλλία είναι πρώτα και πάνω από όλα εθνική επιτυχία και μετά επιτυχία της κυβέρνησης” και καταλήγει με την επισήμανση ότι “ο Ελληνισμός όμως γνωρίζει ότι τα εθνικά μας δίκαια δεν διασφαλίζονται με κορώνες  και θεωρίες αλλά με ενεργητική διπλωματία και πράξεις”.

Κατά την εισήγησή του στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΚΟ και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ διαμήνυσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει την αμυντική συμφωνία εάν δεν γίνουν άμεσα διορθώσεις, στα επίμαχα σημεία.