Κούλογλου για Πολάκη: Είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δεν θα ασχοληθώ

Κούλογλου για Πολάκη: Είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δεν θα ασχοληθώ

Στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη απαντά ο Στέλιος Κούλογλου. Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του σχολίασε τον Στέλιο Κούλογλου και τα όσα είπε περί «ισοπαλίας Τσίπρα – Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», υποστηρίζοντας ότι είναι καλύτερα να ξεκουραστεί από την πολιτική και να ασχοληθεί μόνο με τη δημοσιογραφία.

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Action24 είπε: «Εγώ είμαι 30 χρόνια στη δημοσιογραφία και κανείς δεν θα μου αφαιρέσει το δικαίωμα του λόγου. Και οι ευρωβουλευτές πρέπει να συμβάλουν, στο καλό της παράταξης αλλά και της χώρας. Ήταν μία ισοπαλία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός έδρας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τις αναρτήσεις του Πολάκη, έχω πιο σημαντικά πράγματα».

Σχετικά με το τι του είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε: «Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μου έχει πει ότι μπορώ να υπογράφω τα άρθρα με την κριτική μου και την υπογραφή μου. Από την λογοδιάρροια του Facebook, εγώ είμαι εμβολιασμένος.

Κούλογλου για ΔΕΘ: «Iσοπαλία Τσίπρα με Μητσοτάκη» - Πολάκης: «Μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά»

Ο Τσίπρας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός σε μία προοδευτική κυβέρνηση, απλώς θα μπορούσε επικοινωνιακά να το αφήσει ανοιχτό για να ξεκινήσει η συζήτηση για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου», απάντησε στην ερώτηση για το εάν εννοεί πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει πίσω σε μία πιθανή πρωθυπουργοποίησή του σε περίπτωση «προοδευτικής κυβέρνησης». «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ιδέες αλλά έχει επικοινωνία, ο Τσίπρας έχει ιδέες αλλά δεν έχει επικοινωνία».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κούλογλου

Οργισμένος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης για τη θέση που πήρε ο Στέλιος Κούλογλου αναφορικά με τις ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, σε άρθρο με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα».

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνεται στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «άκου Στέλιο Κούλογλου» και αναφέροντας ότι «αν εσύ είδες ‘ισοπαλία’ στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά. Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία…», τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα